Sari la conținut

Volum digital

SIG

Postări Recomandate

Ma mai intereseaza ceva. :roll:

Dat fiind ca nu am telecomanda la combina muzicala,vreau sa va intreb bas-ul si inaltele ce valoare au implicit atunci cand bagi cablul de alimentare in priza?Stiti la ce vreau sa ma refer.De ex. daca la telecomanda ai butoane de bas si treble pe display-ul combinei poate aprea:

Bas +3 si poti creste la +4 , +5, etc.sau poti diminua la -7

apoi, daca butonezi butoanele de trebble poate aparea:

Trebble +5. si poti creste la +6, +7,etc. sau poti diminua la -7

Deci ce valoare este setat la combina cand deconectezi de la priza si dupa un timp alimentezi din nou la priza.Revine oare la o valoare implicita,care este acesata valoare?sau memoreaza setarea facuta din telecomanda?

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 53
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Valoare presetata din telecomanda e aceeasi cu valoare presetata de la tastatura combinei muzicale si ramane aceeasi chiar daca scoti combina muzical din priza. Cateodata se poate intampla ca atunci cand scoti combina muzicala din priza la urmatoare punere sub tensiune combina sa nu mai pastreze valorile implicite setate pentru corectorul de ton ci sa revina la cele initiale din fabrica, adica 0 atat pt bass cat si pentru treblle.

Link spre comentariu

Nu am tastatura la combina ptr.bas sau trebble.Acest model nu are.

Exista doar pe telecomanda,dar, dat fiind ca nu am telecomanda ma interesa daca la scoaterea din functiune si repunerea dupa cateva ore bune daca revine la presetarea din fabrica si daca aceasta presetare este:

Bas 0

Trebble 0

Mersi.

Link spre comentariu

Cum as' putea sa folosesc pinii circuitului integrat(BH3854)care controleaza digital volumul,basii si inaltele ca sa fac +/- la basi sau la inalte,adica sa substitui cumva tastele de +/- de pe telecomanda ptr. a creste sau descreste basii si inaltele?

Ceva de genul unor intrerupatoare cu revenire conectate intre anumiti pini,desi nu cred sa fie atat de simplu.

Mersi.

Link spre comentariu

daca la scoaterea din functiune si repunerea dupa cateva ore bune daca revine la presetarea din fabrica si daca aceasta presetare este:

Bas 0

Trebble 0

Acest lucru depinde de modelul (marca) combinei muzicale.

Link spre comentariu

Cum as' putea sa folosesc pinii circuitului integrat(BH3854)care controleaza digital volumul,basii si inaltele ca sa fac +/- la basi sau la inalte,adica sa substitui cumva tastele de +/- de pe telecomanda

Inregratul Dvs.primeste comenzile serial de la un procesor,deci acolo este solutia, la procesor.

Link spre comentariu

O analogie cu asa ceva as'dori la mine:

Vedeti,acolo e cu intrerupatoare cu revenire tot,si basi si trebble.

4ptu8at.jpg

Link spre comentariu

Am discutat la inceputul topicului de BH3854.

Acest BH3854 se numeste Serial sound control IC. Are siptr. basi si trebble ceva.

In amonte de acesta sa ma uit pe traseu?Acesta nu este bun?

Mersi.

Link spre comentariu

Controlul volumului il am pe combina muzicala.Deci ce apas eu +/- la volum pe tastele de pe combina de fapt actioneaza la pinul 23,variind tensiunea pe acest pin?si da semnal variabil catre finali prin pinii 9 si 24?

Mersi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock