Sari la conținut

incepator

ghostbuster

Postări Recomandate

da asta e adevarat, va multumesc ;), conectorii uteti pune unul oarecare ca il modific eu, insa nu stiu ce valori au diodele acelea fara nimic scris in schema :s aveti idee?

Redresorul este 1N4007,iar cele conectate la PIC,cred ca sunt toate(in afara de zenere)1N4148,dar de unde aveti schema?Mai aveti un contact Curve select,cum il realizati,cu microcontact pe placa?

Link spre comentariu
Redresorul este 1N4007,iar cele conectate la PIC,cred ca sunt toate(in afara de zenere)1N4148,dar de unde aveti schema?Mai aveti un contact Curve select,cum il realizati,cu microcontact pe placa?

schema este de aici http://www.sportdevices.com/ignition/ignition.htm , curve select puteti pune doua pad-uri ca o sa pun un fir cu buton la capat

Link spre comentariu
Am intrat si este specificat ca grupul,dioda 1N4007,rezistenta 5K/1W si zener-ul de 10V,este folosit in cazul in care nu exista baterie,este si cazul Dvs.?

da, puteti observa cam am modificar schema ce am puso pe forum este pentru cand nu exista baterie, iar pe site este schema normala cu baterie, sau fara baterie se adauga ce este inconjurat cu gri in schema de pe site, deci dumneavostra o faceti dupa cum am modificato eu si am puso aici pe post, care este optiunea fara baterie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock