Sari la conținut

Postări Recomandate

Cum il scoateti din ea???

La fiecare noua pompare(prin deformarea perei de cauciuc)aerul care iese poate scoate cositorul,iar ce ramane(aschii foarte fine),prin extragerea perei din dispozitiv.

• 1 month later...
Vizitator paulvanorton

azi am fost nevoit sa recuperez 2 circuite integrate.

am folosit o scula ca a domnului Miron(imprumutata de la tata),dar am vazut ca este incomoda.

pana la urma am folosit tot batrana pompa de cositor cumparata pe timpul raposatului.

tot pentru circuite integrate uneori folosesc acul de seringa.

dar am vazut ca este incomoda.

Am vazut la ***,un letcon de dezlipit,care are in loc de para de cauciuc,o pompa de cositor in axul letconului.Daca ma hotarasc s-o cumpar,postez o imagine cu ea si cat de eficienta este.

Eu deslipesc integratele folosind o metoba mai riscanta si mai "neortodoxa". Nu functioneaza la toate, dar la 80% funcioneaza. Folosesc o surubelnita (cat mai lata si mai ingusta), pe care o introduc sub integrat. Apoi cu grija, scot integratul, iar la ultimii 4 pini folosesc letconul pentru a nu-i rupe. Am deslipit cam 20 de integrate cu aceasta metoda si toti sunt funtionali.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock