Sari la conținut

DEZLIPIRE CIRCUITE INTEGRATE AUDIO DE PUTERE IN SIGURANTA !

Postări Recomandate

Am un PCB de la un televizor Blaupunckt care joaca rolul de amplificator audio , acesta are 2 integrate TDA 1910 functionale , vreau sa construiesc doua " " Boxe " " active cu ele dar pt. aceasta trebuiesc scoase de pe PCB-ul respectiv .

Cum le scot fara sa le distrug !

Am

Letcoane de la " " 38.000 " "

O pompa de cositor ungureasca buna de plastic !

Ceva " " tips and tricks va rog " "

Mersi !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru a evita supreincalzirea.puteti prinde cu un cleste spitz sau o pensa chirurgicala,pinul de dezlipit,intre capsula si capatul lipit,realizand astfel un shunt termic.

Link spre comentariu

Pentru a evita supreincalzirea.puteti prinde cu un cleste spitz sau o pensa chirurgicala,pinul de dezlipit,intre capsula si capatul lipit,realizand astfel un shunt termic.

M-am gandit si eu la solutia asta , dar daca prind un radiator oare merge ?

Link spre comentariu

Radiator de la un montaj dezasamblat !

Nu este necesar,daca procedati cum v-am indicat.

Iar daca le scot de pe PCB cum stiu ca mai functioneaza , cum le testez LA RECE ?

La rece nu puteti trage o concluzie corecta.

Link spre comentariu

Nu este necesar,daca procedati cum v-am indicat.

La rece nu puteti trage o concluzie corecta.

Am inteles , dar totusi nu e de neglijat idea cu radiatorul nu ? Atunci cum testez ?

Link spre comentariu

Am inteles , dar totusi nu e de neglijat idea cu radiatorul nu ?

Cele mai sensibile la incalzire sunt intrarile,radiatorul disipa caldura finalilor.

Atunci cum testez ?

Doar intr-un montaj,vedeti in foia de catalog,test circuit,este un montaj.

Link spre comentariu

Cele mai sensibile la incalzire sunt intrarile,radiatorul disipa caldura finalilor.

Doar intr-un montaj.

Stiam ca etajul final este " FOCARUL DE CALDURA " insa eu ma refeream la chip in sine , supraincalzirea nu pe baza electrica ( deci in functionare ) ci la cea hai sa-i spun mecanica ( desi e termica ) prin lucrul cu letconul ! Ma intelegeti ?

Intr-un montaj de ... test cu gauri gata facute metalizate nu ?

Link spre comentariu

Intr-un montaj de ... test cu gauri gata facute metalizate nu ?

Montajul de test,este o configuratie de amplificator,verificarea o faceti cand noul montaj este gata,daca mai faceti si un montaj de test(tot un amp),veti lipi si dezlipi, odata in plus.

Link spre comentariu

Montajul de test,este o configuratie de amplificator,verificarea o faceti cand noul montaj este gata,daca mai faceti si un montaj de test(tot un amp),veti lipi si dezlipi, odata in plus.

Da aveti dreptate , nu stiu unde mi-a stat capul ? ! Chiar nu are nici o logica ce am zis numai daca ar fii sa asamblez montajul test cu lite izolate fara . . . lipire ! Cam greu nu ?

Link spre comentariu

montajul test cu lite izolate fara . . . lipire ! Cam greu nu ?

.... si oscilatii.Daca ati avea(daca exista)un soclu,ar fi o solutie,dar ar merita,doar daca ati avea multe de testat.Daca aveti un astfel de letcon,este mai usor.

post-9-1206540831_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock