Sari la conținut

Postări Recomandate

salut,

Sunt nou pe aici, dar si mai nou cu forumurile. Insfarsit, vroiam sa deschid un topic, sau ma asteptam cel putin sa gasesc unul despre unde se gasesc produse Atmel.

Eu am incercat sa gasesc un microcontroller Atmel, AT90S8515 pentru un proiect de-al meu. Nu l-am gasit decat la un singur magazin de componente electronice, insa nu reusesc sa dau de ei la nr de telefoane pe care le afiseaza ca si contact.

Stie careva de unde as putea achizitiona acest microcontroller, ca sa nu mai vorbesc de o memorie externa, tot de la Atmel, AT45D021.

Saru'mana

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/784-magazine-atmel/
Distribuie pe alte site-uri

AT90S8515 nu se mai fabrica. Acum se numeste ATMega8515, ATmega este compatibil 100% cu AT90S deci nu trebuie sa-ti faci griji (invers e alta poveste).

Daca esti din Bucuresti cauta la magazinele de pe Maica Domnului, daca nu iti dau eu site-uri de unde sa comanzi.

Ce proiect vrei sa faci?

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/784-magazine-atmel/#findComment-7317

AT90S8515 nu se mai fabrica. Acum se numeste ATMega8515, ATmega este compatibil 100% cu AT90S deci nu trebuie sa-ti faci griji (invers e alta poveste).

Daca esti din Bucuresti cauta la magazinele de pe Maica Domnului, daca nu iti dau eu site-uri de unde sa comanzi.

Ce proiect vrei sa faci?

In primul rand multumesc pentru promtitudine. Vreau sa fac un modul GPS-GSM, care sa fie un Automatic Vehicle Location, prin trimiterea unui SMS catre anumite nr de tel. Atmel-ul vreau sa il folosesc impreuna cu o memorie Flash (tot de la Atmel si pe care la fel nu o mai gasesc, AT45D0210) care sa stocheze datele primite de la receiver-ul GPS. Micorcontroller-ul nu face nimic altceva decat sa citeasca datele primite, sa le transfere memoriei si sa le trimita in max 160 de caractere catre modemul GSM.

Ideea nu este originala, dar creau sa o fac. Am deja softul scris pentru Atmel, cat si schema electrica pentru partea de procesare. Vreau sa folosesc acel Atmel pentru ca nu vreau sa ma complic cu Fuse-ul de la AtMega8515, si cu alte modificari pe care trebuie sa le fac pentru a inlocui AT90S8515 cu AtMega8515.

Am gasit pe un site din Craiova acest Atmel AT90S8515, dar varianta AT90S8515-8PI, il au in stoc si vreau sa il cumpar. Chiar in dimineata aceasta m-au anuntat ca il au si ca il pot comanda.

Daca se poate as vrea sa mai discut pe tema contruirii acestui proiect, caci am multe lucruri pe care nu le inteleg, si as vrea sa il pot face sa tarnsmita si date prin acel modem, nu numai SMS.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/784-magazine-atmel/#findComment-7332

In primul rand multumesc pentru promtitudine. Vreau sa fac un modul GPS-GSM, care sa fie un Automatic Vehicle Location, prin trimiterea unui SMS catre anumite nr de tel. Atmel-ul vreau sa il folosesc impreuna cu o memorie Flash (tot de la Atmel si pe care la fel nu o mai gasesc, AT45D0210) care sa stocheze datele primite de la receiver-ul GPS. Micorcontroller-ul nu face nimic altceva decat sa citeasca datele primite, sa le transfere memoriei si sa le trimita in max 160 de caractere catre modemul GSM.

Ideea nu este originala, dar creau sa o fac. Am deja softul scris pentru Atmel, cat si schema electrica pentru partea de procesare. Vreau sa folosesc acel Atmel pentru ca nu vreau sa ma complic cu Fuse-ul de la AtMega8515, si cu alte modificari pe care trebuie sa le fac pentru a inlocui AT90S8515 cu AtMega8515.

Am gasit pe un site din Craiova acest Atmel AT90S8515, dar varianta AT90S8515-8PI, il au in stoc si vreau sa il cumpar. Chiar in dimineata aceasta m-au anuntat ca il au si ca il pot comanda.

Daca se poate as vrea sa mai discut pe tema contruirii acestui proiect, caci am multe lucruri pe care nu le inteleg, si as vrea sa il pot face sa tarnsmita si date prin acel modem, nu numai SMS.

Chiar acum l-am comandat la magazin unde am gasit AT90S8515-8PI

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/784-magazine-atmel/#findComment-7333

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock