Sari la conținut

Un sondaj !

Barbos Radu
 Share

Citeste topicul lui RADU - Un sondaj - apoi puteti vota ! Multumesc !  

18 membri au votat

1. 1. DA !

• 100 %
      12
    • 50 %
      2
    • 25 %
      0
    • 15 %
      4
  2. 2. NU !

• 100 %
      5
    • 50 %
      2
    • 25 %
      0
    • 15 %
      11
  3. 3. IN DUBIU !

• 100 %
      3
    • 50 %
      2
    • 25 %
      1
    • 15 %
      12

Postări Recomandate

Ati fii interesati sa gasiti pe internet o revista de electronica on line care sa cuprinda doar domeniul audio ? Sa va publicati capodoperele,creatiile si proiectele proprii ? Sa existe un stuff cu redactor sef , redactor adjunct , secretari , administratori , translatori si corectori de texte etc ? Sa apara lunar sau bilunar ? La fiecare aparitie sa existe continut nou , aparitiile vechi sa fie arhivate ? Sa puteti publica doar daca deveniti membrii ? Astept sa votati !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 40
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Dl. RADU, ideea este binevenita. As putea chiar sa fac un subdomeniu de genul numele_revistei.tehnium-azi.ro unde sa apara "revista". Marea problema, sa-i zic asa, o reprezinta gasirea unei persoane care sa se ocupe de prelucrarea informatiilor si prezentarea acestora in aceasta pagina web. Din pacate, timpul nu imi permite sa ma ocup si de acest aspect. Apoi mai trebuie stabilit, cine ar fi dispus sa publice acolo diferite circuite electronice ? Intreb asta deoarece autorii acelor posibile articole nu trebuie sa se rezume la cativa useri de aici.

P.S. Ar trebui totusi regandit sondajul.

Link spre comentariu

Daca nu este in format HTML, ma pot ocupa eu de "redactarea" ei. De asemenea, ar fi bine sa o facem si cu notiuni teoretice, nu doar circuite. Un inceput ar fi cu cativa urseri, si cateva pagini lunar, apoi vor mai veni...probabil. Iar cat despre ideea domnului RADU de a face o revista doar pentru electronica audio (nu vreau ca aceasta sa fie considerata o jignire) este buna, dar cred ca ar trebui sa fie o revista mai "universala", adica dintoate domeniile electronicii.

Link spre comentariu

Daca nu este in format HTML, ma pot ocupa eu de "redactarea" ei. De asemenea, ar fi bine sa o facem si cu notiuni teoretice, nu doar circuite. Un inceput ar fi cu cativa urseri, si cateva pagini lunar, apoi vor mai veni...probabil. Iar cat despre ideea domnului RADU de a face o revista doar pentru electronica audio (nu vreau ca aceasta sa fie considerata o jignire) este buna, dar cred ca ar trebui sa fie o revista mai "universala", adica dintoate domeniile electronicii.

Dl. adry, cred ca ar fi mult mai vizitata pagina web cu revista daca aceasta cuprinde subiecte din diverse arii, subiecte atat teoretice cat si practice. Inteleg si raspunsul Dl. edy__wheazel si de aceea as crede mult mai utila o revista de interes general in domeniu electronic.

In ceea ce priveste formatul de prezentare al revistei, acesta va fi tip html. Stiu ca sunt pe net cateva programe care permit ca o pagina (numai de scris) in Microsoft Word sa fie transformata in Html. Deci, imi trebuie un user dornic sa ma ajute sau mai bine zis sa ne ajute la redactarea in Word urmand ca dupa aceea, schemele, imaginile aferente sa le inseriez eu in pagina si sa incarc pagina web a revistei prin FTP. As dori sa stiu, daca in conditiile enumerate anterior, daca Dl.adry este dispus sa ne ajute ?

Totodata, as dori sa stiu daca sunt useri dornici pe acest forum sa participe la realizarea primului nr. a revistei. Ce subiecte m-ar interesa (ati putea veni si cu completari):

- o prima pagina (web) ma gandeam sa fie despre partea teoretica (electronica, automatica, informatica, electricitate);

- a doua pagina (web) ar fi bine sa fie un subiect despre operarea CAD CAE (un program la alegere spre dezbatere);

- un subiect interesant despre aplicatii in domeniu audio insotit de o parte practica;

- a patra pagina ar putea fi un subiect dedicat alimentatoarelor;

- al cincilea subiect, o tema din domeniu radioamatorismului;

- urmatoarea tema ar putea fi din domeniu microcontrolerelor de orice tip, inclusiv aplicatii cu circuite logie clasice;

- dupa aceea ar fi util sa includem si un mic subiect dedicat automatizarilor industriale (niste mici tutoriale despre programarea PLC spre exemplu);

- un ultim subiect ar fi despre retele de calculatoare sau CNC si de ce nu: masurari electrice si electronice.

Persoanele care doresc sa participe la realizarea unui anumit subiect este liber sa aleaga tema.

As dori ca primul numar al revistei sa-l lansam cel tarziu pe data de 1Mai 2008. De aceea, as dori ca pana atunci, sa creem subiectele cu ajutorul unor useri care isi vor pronunta intentia in acest topic. Bineinteles ca la sfarsitul fiecarui articol, useri isi vor trece semnatura, precizand numele si prenumele, numele de utilizator din forum si bineinteles adresa forumului. Sper ca in aceea pagina, daca va fi sa fie, sa adunam cele mai relevante articole, utile atata tanarului electronist amator cat si celorlalti.

Eram sa uit, cum ati dori sa se numeasca aceasta "revista" ? Cred ca ar trebui sa-i dam si un nume.

Link spre comentariu

M-as putea ocupa de editare video (desi nu cred ca este necesar), a imaginilor si in Word, dar nu prea ma pricep la HTML, oricum, as dori sa va ajut cu niste articole. De asemenea, cred ca ar trebui sa spune mintentiile noastre asupra articolelor, pentru a sti ce face fiecare si sa nu facem acelasi lucru de mai multe ori. Ar fi bine ca sa strangem articolele cu ceva timp inainte, pentru eventualele modificari.

Doua intrebari:

1.Unde trimitem subiectele? Personal, cred ca ar trebui sa deschideti un topic in care sa postam ideile si "schitele" articolelor noastre.

2.Banuiesc ca avem nevoie de drept de autor pentru revista. In cazul in care cineva face o traducere a unui articol din alta limba in romana, persoana respectiva va avea drept de autor asupra articolului respectiv? Intreb acest lucru deoarece am multe materiale, dintre care o parte din domeniul electronicii, care sunt traduse de mine din engleza in romana.

Si inca ceva: Ar fi bine ca revista sa aiba o sectiune dedicata incepatorilor, unde se explica functionare si principiilor de functionare a componentelor electronice si al altor lucruri care sa ajute cei care doresc sa invete electronica.

P.S. Daca doriti sa fac o redactare mai mare a revistei, nu doar a catorva articole, v-as ruga sa-mi trimiteti materialele "brute" pe care sa le editez.

Link spre comentariu

Dl.adry, atunci toti cei care vor sa participe cu articole la realizarea primului nr. al revistei sa va trimita dvs. articolele pentru editarea in Word a acestora. Dupa aceea puteti sa mi le trimiteti mie la adresa de e-mail donpetru2003@yahoo.com. Daca, subiectele sunt deja editate, autorii articolelor ii rog sa mi le trimita la adresa de e-mail, dar cel tarziu pana in data de 20 aprilie 2008 ca pana la sfarsitul lunii sa pot sa le includ in pagina web.

Cei care traduc materiale din alte reviste, ii rog ca la sfarsitul articolului sa precizeze anul, numarul si denumirea articolului si a revistei din care au facut traducerea. Ca simplu traducator a articolelor, traducatorul nu are drept de autor asupra acestora.

Astept eventuale propuneri privind denumirea "revistei", implicit a paginii web.

Totodata, deoarece Dl. RADU a deschis acest subiect, as dori sa-mi spuna daca vrea sa realizeze un articol in domeniu audio ? Aceeasi intrebare o adresez si Dl. edy, dar despre microcontrollere. Am observat ca domnia sa este pasionat de aceasta ramura a electronicii.

Link spre comentariu

Urseri care vor sa-mi trimita articole, mi le pot trimite la adresa de e-mail Gady_phol@yahoo.com. Iar catdespre traducere, le-am luat de pe internet, nu din reviste, dar oricum trebuie specificat siteul. Unii urseri, care nu pot edita articole din anumite motive, imi pot trimite documentatia si ideile lor despre ce doresc si pot edita eu.

P.S. Nu credeti ca ar trebui ca in revista sa fie inclusa si o sectiune in care sa fie prezentate unele electrocasnice, cu principii de finctionare, si toate cele???

Link spre comentariu

Nu credeti ca ar trebui ca in revista sa fie inclusa si o sectiune in care sa fie prezentate unele electrocasnice, cu principii de finctionare, si toate cele???

Da, este o idee buna. Acum as dori sa vedem daca sunt sau nu useri interesati sa realizeze articole si sa stabilim de comun acord denumirea "revistei".

Link spre comentariu

Dl. RADU Marea problema, sa-i zic asa, o reprezinta gasirea unei persoane care sa se ocupe de prelucrarea informatiilor si prezentarea acestora in aceasta pagina web. Din pacate, timpul nu imi permite sa ma ocup si de acest aspect. Apoi mai trebuie stabilit, cine ar fi dispus sa publice acolo diferite circuite electronice ? Intreb asta deoarece autorii acelor posibile articole nu trebuie sa se rezume la cativa useri de aici.

P.S. Ar trebui totusi regandit sondajul.

Buna idea cu subdomeniul ! Persoana acea as fi putut fi eu , am cunostinte de WEB DESIGN , normal ca publicisti ( useri ) ar fi venit cu " " kilu !" "

Link spre comentariu

De asemenea, ar fi bine sa o facem si cu notiuni teoretice, nu doar circuite.

Idea mea a fost sa prezint tutoriale sub forma unor seriale !

Iar cat despre ideea domnului RADU de a face o revista doar pentru electronica audio (nu vreau ca aceasta sa fie considerata o jignire) este buna, dar cred ca ar trebui sa fie o revista mai "universala", adica dintoate domeniile electronicii.

Dar Domnule adry eu asa am hotarat bazandu-ma pe faptul ca exista prea putina literatura autohtona in ... audio , pe cand de restul e full !

Link spre comentariu

De aceea, as dori ca pana atunci, sa creem subiectele cu ajutorul unor useri care isi vor pronunta intentia in acest topic. Bineinteles ca la sfarsitul fiecarui articol, useri isi vor trece semnatura, precizand numele si prenumele, numele de utilizator din forum si bineinteles adresa forumului. Sper ca in aceea pagina, daca va fi sa fie, sa adunam cele mai relevante articole, utile atata tanarului electronist amator cat si celorlalti.

Eram sa uit, cum ati dori sa se numeasca aceasta "revista" ? Cred ca ar trebui sa-i dam si un nume.

Numele

Prenumele

Localitatea

ID-ul de pe tehnium-azi .RO

Si cel mai important , sursa de inspiratie ! BIBLIOGRAFIE nu vreau sa vad munca altui om atribuita siesi personal !

Revista ce o aveam in cap se numea AUDIO DE LA A LA . . . Z

Link spre comentariu

Articolele ar fi fost trimise celor 2 redactori SEF si ADJUNCT ! Aceste lucruri nu se pun pe forum !

Nu poti lua si traduce un text din eng. in rom. si sa ceri pentru el drept de autor.Acest drept apartine altcuiva!

Nu avem deocamdata nevoie de drept de autor pentru revista !

Este de la sine inteles ca va exista rubrica pentru incepatori !

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock