Sari la conținut

Postări Recomandate

Sunteti pregatiti pentru niste proiecte electronice de vara ? Iata motivatia:smile:

După cum unii dintre voi știu, în ultimii ani am publicat pe tehnium-azi.ro o serie de proiecte personale sub numele DONPETRU PROJECTS.

Am facut o recapitulare cu PCB-urile ramase disponibile de vanzare si iata mai jos lista la data prezenta.  PCB-urile rămase sunt toate originale, noi, nefolosite.

1 - DP0113 – Stereo Hi-Fi Audio Amplifier with STK ICs – 3 buc

2 - DP0201 – Simple stereo audio preamplifier – 6 buc

3 - DP0203 – Hi-Fi stereo audio preamplifier with NE5532 – 3 buc

4 - DP0217 – Hi-Fi hybrid operational amplifier – 3 buc

5 - DP0227 – Hi-Fi Mono Audio Preamplifier – 1 buc

6 - DP0313 – 5-band stereo audio equalizer – 2 buc

7 - DP0605 – 1000W HF RX-TX SWITCH – 4 buc

8 - DP0802mk2 – Delay circuit for switching on and protecting acoustic enclosures – 7 buc

9 - DP0804 – Transistor and LED peak-protect VU meter – 10 buc

10 - DP0810mk2 – TEMP 12VDC or 24VDC FAN Controller – 2 buc

11 - DP0817 – AC-DC VOLTAGE CONVERTER FOR ADC MCU INPUTs – 3 buc (în curând pe tehnium-azi.ro) - acest proiect se poate conecta pe intrarile analog-digitale a unui microcontroler pentru a putea masura un nivel de tensiune DC care reprezinta o anumita valoarea efectiva a tensiuni. L-am creeat pentru a dezvolta spre exemplu un vu-metru cu MCU (atentie, este un PCB doar pentru dezvoltarea unor asemenea aplicatii). Bineinteles, se poate utiliza si in alte aplicatii.

12 - DP0833 – 2 wire analog keyboard – 3 buc (în curând pe tehnium-azi.ro) - acest proiect este o tastatura analogica care se poate conecta la diverse placi prototip unde dorim sa dezvoltam aplicatii cu microcontrolere, ARM-uri.

Toate PCB-urile sunt noi, nepopulate. In pliante am atasat doar o pagina informativa cu schema si lista de piese. Proiectul complet il gasiti in rubrica binecunoscuta:

https://www.tehnium-azi.ro/forums/forum/131-donpetru-projects/

Un proiect sau PCB costa doar 25 lei bucata iar daca cumparati de min.100 lei aveti transport gratuit cu Posta Romana pe teritoriul Romaniei.

Trimit în țară prin curier rapid (+30lei, fara km suplimentari) sau Posta Romana (+18 lei).

Conditiile de livrare sunt plata in avans in cont bancar sau Revolut. Detalii privind plata si adresa de livrare le stabilim prin mesageria privata a site-ului TEHNIUM AZI.

Vor urma si alte proiecte (spre exemplu DP0507 de care va spuneam in forum si multe altele dar ca sa mai facem loc dezvoltarii viitoarelor proiecte va trebui sa mai strangem si ceva banutii pentru ele).

Iata si cateva imagini cu PCB-urile.

Numai bine si spor la mesterit tuturor.

PCB-uri DonPetru Projects_1.jpg

PCB-uri DonPetru Projects_2.jpg

PCB-uri DonPetru Projects_3.jpg

PCB-uri DonPetru Projects_4.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7725-pcb-uri-de-vanzare-lista-actualizata-periodic/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Salut, scuze, de abia acum am vazut postarea dvs, dupa mail-ul transmis.

PCB-urile solicitate sunt disponibile de vanzare = 100 lei.  Transport gratuit cu posta romana. Mi-aduc aminte ca ati mai achizitionat PCB-uri. Deci, daca nu mai aveti contul spuneti-mi aici si va trimit un mesaj cu acesta.

Buna dimineața!

Contul si adresa au ramas aceleași. Rămâne să efectuez plata astzi, iar transportul cum ați specificat, cu posta romana. Mulțumesc!

Am efectuat plata pentru DP0217 - 3 buc si DP0203 - 1buc. Mulțumesc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock