Sari la conținut

Topic cu bancuri

Postări Recomandate

FBI, CIA, LAPD (poliţia din Los Angeles) se lăudau fiecare că ei sînt cei mai buni poliţişti. Aşa că preşedintele le-a dat un test. A luat un iepure şi l-a băgat într-o pădure. Ei trebuiau să-l găsească.
Intră CIA. 2 luni, informatori, urmăriri, înregistrări… nimic!
Concluzia: iepurele nu există.
Intră FBI. 3 săptămîni, poliţişti sub acoperire, iar urmăriri, nimic!
La sfîrşit intră în pădure, omoară toate animalele şi dau foc. Oricum, asta merita iepurele ăla.
În sfîrşit, intră cei de la LAPD. După 2 ore, ies cu un urs bătut măr, care urla: “OK, OK, sînt un iepure!”

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/77-topic-cu-bancuri/page/18/#findComment-76725
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

O tipa la dentist. Suna telefonul ei, nu raspunde nimeni. Cinci minute mai tarziu mobilul suna din nou, iarasi nu raspunde nimeni. A treia oara cand incepe sa sune, medicul stomatolog, enervat, raspunde la telefonul tipei:
– Alo, cine este?
– Sunt sotul doamnei, si tu cine esti? Unde e nevasta mea? Da-mi-o la telefon!
– Scuze, frate, ea nu poate vorbi acum, asteapta cinci minute, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, ok?

------------------------------------------------

Si un banc apropo de politica din ziua de azi:

Bula, la reuniunea de 20 de ani, se adreseaza fostilor lui dascali:
– Stimatii mei profesori, ma tot framanta o intrebare: chiar atat de imbecil eram, de ma tot lasati corijent?
– Vaaai, se poate, domnule ministru? :smile:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/77-topic-cu-bancuri/page/18/#findComment-77228

• 2 weeks later...

Nu prea este banc:pe unii i va face sa rada...altora le va da de gandit!

A fost odata un fermier care avea un cal si o capra. Intr-o zi, calul s-a imbolnavit, iar barbatul a fost nevoit sa cheme medicul veterinar.

“Ei bine, calul tau are un virus. El trebuie sa ia acest medicament timp de trei zile. Voi reveni in a treia zi si, daca nu este mai bine, va trebui sa il eutanasiem.

In apropiere, capra asculta cu atentie conversatia lor. Imediat, barbatul i-a dat medicamentul calului si a plecat.

Capra s-a apropiat de cal si a zis: “Fii tare, prietene! Ridica-te sau altfel te vor eutanasia.

In a doua zi, barbatul i-a dat medicamentul calului si a plecat. Capra s-a intorssi a zis: “Hai, prietene! Ridica-te altfel vei muri! Hai, te ajut eu sa te ridici. Sa mergem… Unu, doi, trei…”

In a treia zi, barbatul i-a dat medicamentul.. la scurt timp a venit si medicul veterinar:

“Din pacate, vom fi nevoiti sa il eutanasiem. In caz contrar, virusul se poate raspandi, infectand ceilalti cai. Dupa ce au plecat, capra s-a apropiat de cal si a zis: “Asculta, prietene, acum ori niciodata! Ridica-te, haide! Ai curaj. Hai sus. Sus! Asa, incet. Grozav… Hai, unu, doi, trei. Bine, bine. Acum mai repede, inca un pas. Excelent…”

Calul a inceput apoi sa alerge.

Dintr-o data, proprietarul s-a intors si a vazut animalul din nou pe picioare. Atunci el a inceput sa strige: “Este un miracol! Calul meu este vindecat. Trebuie sa dam o mare petrecere. Sa taiem capra si sa facem cel mai bun gratar!”

Morala: asa se intampla de multe ori la locul de munca si chiar in viata. Nimeni nu stie cu adevarat care este angajatul sau omul care contribuie la succesul unei alte persoane.

Daca cineva iti va spune vreodata ca munca ta este neprofesionala, aminteste-ti: Arca lui Noe a fost construita de amatori, iar Titanicul a fost construit de profesionisti.

• Like 3
  • Thanks 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/77-topic-cu-bancuri/page/18/#findComment-77309

• 2 weeks later...

Un om isi iubea foarte mult sotia. Asa ca si-a tatuat pe penis numele ei, Wendi. Doar ca atunci cand nu e sculata se vede doar We. 
Acestia au plecat in vacanta in Jamaica. La plaja, barbatul s-a dus la toaleta. Acolo se intalneste cu un negru si vede pe penisul lui tot We. 
- Hei ! Si pe sotia ta o cheama Wendi ?? 
- Nu ! zice negrul. La mine scrie "Welcome to Jamaica. Have a nice trip!"

-----------------------------------

O tipa buna de tot intra intr-un showroom Ferrari, se duce sa vada ultimul model de Ferrari, la un moment dat ii spune dealerului : 
- Nu va suparati pot sa intru putin in masina sa ma uit la ea? 
Dealerul -Chiar va rog. 
Intra tipa in masina, si din greseala atinge schimbatorul de viteze, si trage si o basina. Iese asta din masina rosie la fata de rusine si il intreaba pe dealer: 
- Nu va suparati dar cat costa acest model? 
Dealerul-Pai femeie, doar ca ai atins schimbatorul de viteze si ai tras o basina, daca iti mai spun si pretul cred ca te caci pe tine.

• Like 2
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/77-topic-cu-bancuri/page/18/#findComment-77558

• 3 weeks later...

O sotie insarcinata se trezeste in miez de noapte :
- Barbate vreau melci!
Omul pleaca in parc, gaseste cativa melci pe care-i pune in buzunar si in drum spre casa se intalneste cu o fosta iubita care il invita la ea acasa pentru a face amor. Barbatul accepta si se trezeste dimineata ca a uitat de sotie. Ajunge acasa si scoate toti melcii din buzunar asezandu-i in fata usii.
- Unde ai fost nenorocitule?
- Hai, baieti, hai ca mai aveti un pic... :smile:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/77-topic-cu-bancuri/page/18/#findComment-77669

Un om mergea liniştit prin deşert când deodată ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Mai merge şi iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Merge mai departe: la fel, iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Şi aşa a luat trei palme din senin.

-------------------

Merge un barbat cu un pistol intr-un club si incepe sa strige :
– Cine s-a culcat cu nevasta-mea?
Nu zice nimeni nimic. Barbatul mai striga o data:
– Cine s-a culcat cu nevasta-mea?!
Incepe unul sa rada.
– Ce e asa amuzant?
– Nu ai destule gloante…

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/77-topic-cu-bancuri/page/18/#findComment-77680

Într-un compartiment de tren urcă un vânător şi îşi aşază arma pe genunchi, cu ţeava îndreptată spre vecinul din faţa lui.
Acesta îi atrage atenţia: – Aveţi grijă, să nu se descarce din greşeală!
– Nu-i nici o problemă, răspunde vânătorul impasibil. O încarc din nou.. :smile:

• Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/77-topic-cu-bancuri/page/18/#findComment-77693

El şi ea, la nunta de argint. El:

El şi ea, la nunta de argint. El:
– Dragă, in toată căsătoria noastră fericită, un lucru nu mi-ai spus: ce ţii în geamantanul de pe şifonier? Mi-ai zis de la început să nu umblu acolo şi eu nu mi-am băgat nasul niciodată!
Ea:

– Bine, dragul meu, fiindcă am împlinit un sfert de secol împreună, am să-ţi satisfac curiozitatea. Poţi să te uiţi ce este în geamantan.
El:
– Bine… văd aici nişte cartofi… şi-o mulţime de bani!
Ea:
– Da, cincizeci de mii de dolari.
El: 

– Cincizeci de mii de… Dumnezeule, dar de unde?…
Ea:
– Păi, să-ţi explic. De câte ori te-am înşelat, am pus câte un cartof în geamantan.
El:
– Cum? Păi aici sunt patru cartofi!… Nu pot să cred aşa ceva! Dar banii, cincizeci de mii de dolari?
Ea:
– Păi, cum se facea un kil, îi vindeam…

Un tip malac, mare fan de motoare, merge la reprezentanta Harley, si-si cumpara cel mai tare motor. Isi mai adauga el toate optionalele si piesele de tuning disponibile, de-l lasa in extaz pe vanzator. Care, incantat la culme, il ia deoparte pe client:
– Uite, pt ca-s foarte multumit de achizitia pe care ai facut-o, si te vad foarte pasionat, iti dau gratis alifia asta: cand vezi ca e innorat, si sta sa ploua, dai repede cu alifia asta pe toata partea metalica, o lustruiesti repede, si nu-ti mai prinde apa si jegul de motocicleta, nu mai rugineste, ce mai, ramane impecabil de curata si stralucitoare si dupa ce ploua.

Ia tipul cutiuta cu alifia, o baga in buzunar, se urca pe motor, si … direct la viitoarea lui sotie. S-apoi direct la viitorii lui socri, sa le arate noua “bijuterie”.
Binenteles, petrecere mare, masa plina, tot tacamul.
Tipa, inainte sa se aseze la masa, ii zice discret:

– Vezi ca la noi in familie e o regula cand stam la masa: cine vorbeste ultimul, spala vasele!
Binenteles, in timpul mesei, discutii, vorbaraie. La un monent dat, tacere totala, si ii pica tipului fisa ca el este ultimul care a vorbit. Astia-lalti nimic, muti in continuare.
Termina de mancat, asta era tot mai nervos ca a cazut de fazan, si tre’ sa spele vasele: “Sa mor io daca spal vasele! Tre sa fac ceva, sa-i fac pe astia sa vorbesca!”

Si la moment dat, o ia pe tipa, o dezbraca, si ii “trage un numar”, acolo de fatza cu ma-sa si cu tac-su. Astia, mucles; stateau si se uitau, nu ziceau nimic.
Tipul o ia atunci pe soacra-sa, si-i trage si iei “un numar”. Tacere de mormant, nu tu tipete, urlete, scandal, nimic.
Se uita tipul pe geam disperat, poate-poate ii mai vine vreo idee, si vede ca incepe sa picure. Scoate repede cutiuta cu alifia, desface capul, baga degetele, la care socru-sau urla:
– Laaaas-o , spal eu vasele!

Editat de cristi_74
  • Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/77-topic-cu-bancuri/page/18/#findComment-77731

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock