Sari la conținut

Topic cu bancuri

releu
 Share

Postări Recomandate

In timpul orei de dirigentie, profesorul tine o lectie de morala si bune maniere.

- Va place o tanara domnisoara si ii faceti curte cu insistenta; seara mergeti la un restaurant elegant, pentru o cina tete-a-tete si, in timpul mesei aveti nevoie sa mergeti la toaleta. Cum spui Popescu?

- Ii voi spune "Domnisoara va rog sa ma scuzati cateva clipe, trebuie sa ma duc sa urinez".

- Este o exprimare nepoliticoasa de badaran. Ionescu, tu cum ai spune?

- Eu i-as spune "Domnisoara, trebuie sa ma duc la toaleta, ma intorc imediat".

- E mai bine, dar este dezagreabil sa pomenesti de toaleta in timpul mesei.

Bula tu ce ai zice?

- Ii spun "Draga mea, scuza-ma ca trebuie sa lipsesc o clipa, trebuie sa dau mana cu un bun prieten pe care sper sa pot sa ti-l prezint si tie in aceasta seara".. sunny}} sunny}} sunny}}

P.S. Parerea mea: Rog admin ****** daca se poate sa treaca acest topic la "important".

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bancul cred ca e mai vechi ca tine. NU te supara, sunt unii mai batrani ca tine (problema lor). Chestia cu prezentarea lui (a "prietenului") e mai noua si mi se pare inspirata.

PS. Dar de ce e "important" ? "Prietenul" tau e necunoscut ?

Link spre comentariu

Fain banc wink.gif

:))) BB]

Q: De cati politisti e nevoie ca sa puna un bec?

A: De sapte:

Unul tine becul in mana.

Patru invart masa.

Unul se invarte in sens invers ca sa nu ameteasca ceilalti.

Si unul tine usa inchisa sa fie curent.

Nimeni si Prost au ajuns la mare.Se duc sa faca baie:

Nimeni se inneaca!Prost suna la salvamar:

-Ba,se inneaca Nimeni!

-Ba,tu esti prost?

-Da ma,eu sunt!

Link spre comentariu

P.S. Parerea mea: Rog admin forum daca se poate sa treaca acest topic la "important".

P.S. Sa ma gandesc...nu e rea ideea. :-k

LATER EDIT: Gata, e sticky topicul.

Am gasit cica un proverb:

"Sesiunea trece, studentii raman!!!"

• Like 1
Link spre comentariu

Nick era un cavaler al regelui Arthur si avea o obsesie pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte.

Intr-o zi Nick isi face cunoscuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar ii comunica pretul: 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite (ca orice barbat cu o fantezie care se afla in posesia unor monede de aur).

In dimineata urmatore, magul Merlin prepara o pulbere si o pune in sutienul reginei in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare. Regele Arthur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca din testele facute de el a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja isi luase antidotul.

Nick saruta pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna si pe deasupra este sarbatorit de curte ca un erou.

Inainte de a se intoarce in camera lui, este oprit de mag care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu l-ar fi putut da in vileag pentru ca era complice la ceea ce s-a intamplat.

In dimineata urmatore magul Merlin pune aceeasi pulbere in chilotii regelui...

Morala: plateste-ti intotdeauna datoriile.

• Like 5
Link spre comentariu

Cel mai tare banc,haz de necaz:

Nu fura!

Guvernul nu suporta concurenta.

Nota: Ideea am gasit-o pe net.Mi-a placut.E foarte expresiva.

• Like 1
Link spre comentariu

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul.

- E cineva acolo ?

- E cineva acolo ?

- Mai bine ma duc in padurice ...

- Mai bine ma duc in padurice ...

- Mai bine arunc o grenada ...

- Mai bine te duci in padurice !

Link spre comentariu

Doi prieteni se duc in targ , sa cumpere o vacuta. Au ajuns in targ, si pleaca cu vacuta legata de bara masinii.

- De ce, vaca se tine dupa noi ?

- Cred ca mergem noi prea incet.

- Hai sa mergem mai tare.

- Uite, avem 50 km/h si vaca inca se tine dupa noi.

- Atunci mergi mai tare.

- Acum avem 80km/h.

- Vaca e inca pe urmele noastre si are limba scoasa.

- Pe ce parte are limba, pe stanga ori pe dreapta ?

- Pe stanga.

- Inseamna ca vrea sa ne depaseasca.

Link spre comentariu

Politistul care cerceta un caz de sinucidere, o intreaba pe secretara:

- Dragutzo, nu stii de ce s-a aruncat seful tau pe fereastra?

- N-am idee, dar era asa un om dragut si atent. Luna trecuta mi-a cumparat o blana, saptamana trecuta mi-a cumparat o masina sport, iar azi dimineata un inel cu diamant! Dupa aceea mi-a spus ca ar vrea sa se culce cu mine si m-a intrebat ce ii cer in schimb.

- Si ce i-ai raspuns?

- Ca aici in birou, lumea imi da de obicei 50 de dolari...

Link spre comentariu

Sotul si sotia aveau un caine rau.

Se hotarasc sa scape de el.

Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo.

Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa.

A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier.

Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa.

A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte… lasa cainele ,se urca in masina si pleaca.

Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta.

La telefon era sotul:

- Auzi nevasta, s-a intors cumva cainele acasa?

- Da, s-a intors. ( raspunde mirata nevasta )

- Da-l la telefon ca m-am pierdut….

• Like 1
Link spre comentariu

Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta: - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: capul rupt, matzele pe parbriz, ochii in pomi, fara maini... In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura...parca-i viu.

Link spre comentariu

Trei barbati vorbeau despre viata lor amoroasa.

Italianul:

-Saptamana trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute.

Francezul:

-Saptamana trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea a tipat pentru 15 minute.

Evreul:

- Ei bine, saptamana trecuta si eu am facut dragoste cu Rachela. Am dat-o prin schmaltz de gaina (untura), am facut sex si apoi ea a urlat sase ceasuri.

Uimiti, italianul si francezul il intrebara:

- Ce naiba ai putut tu sa-i faci muierii de-a tipat 6 ore?

- Mi-am sters mainile de perdele.

• Like 4
  • Thanks 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock