Sari la conținut

Vermona-Regent MV3 amplificator.

Postări Recomandate

Buna ziua, 

Am să vă prezint în continuare o schemă de amplificator, care pe mine cel puțin, m-a uimit prin calitățile sale acustice.

Spre norocul meu, am avut ocazia să lucrez cu acest amplificator de o calitate și fiabilitate excepțională.

Niciodată, dar niciodată acest amplificator și cel prezentat înainte, Regent 60, nu au fost "sâsâite sau zumzăite".

Am avut ocazia să-i ascult vorbind și/sau prezentând întâlniri în care se făceau audiții, prin anii `80, pe unii dintre cei mai mari compozitori și interpreți români de jazz, în orașul meu, într-unul din prestigioasele lăcașuri de cultură care existau ... 

Printre ei: 

Cvintetul de jazz BUCUREŞTI, trupa lui Dan Mândrilă (saxofon tenor), căruia i s-au alăturat Ştefan Berindei (saxofon alto şi sopran), Marius Popp (pian), Johnny Răducanu (contrabas) şi Eugen Gondi (baterie).

Mihai Berindei, trompetist, saxofonist, aranjor, conducător de formație și critic muzical român.

(El este vărul saxofonistului și clarinetistului Emil Berindei și tatăl saxofonistului Ștefan Berindei)

Ștefan Berindei, saxofonist și compozitor de jazz român.

Harry Tavitian, armean la origine,  născut în  Constanța, unul dintre cei mai mari pianisti de jazz ai României.

Audițiile se făceau de pe discuri și de pe benzile de magnetofon care veneu de la Secția Culturală a Ambasadei Americane la București.

Sălile de audiții erau pline de fiecare dată.

Pentru cine intereseaza am datele de construție a boxei bass-reflex. Difuzorul original era RFT de 12"/6 ohm, cu con. Boxa era construita din lemn de pin 16mm de înalta rezonanță.

Datele de constructie ale transformatoarelor nu le am, din păcate.MV3_LayotplatePCB.thumb.jpg.4bf772890ee03791ca8e4d5628e2dac8.jpg

Inside MV3 Amp.jpg

MV3_4-1024x767.jpg

MV3_BOX_sw_kl.jpg

MV3_BOX_swhi_kl.jpg

mv3_vorn_kl.jpg

rys24.jpg

rys25.jpg

unnamed.jpg

va2a.jpg

va2mv3.jpg

Inside MV3 Amp.jpg

MV3_4-1024x767.jpg

Editat de msg2941
adăugări
  • Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7687-vermona-regent-mv3-amplificator/
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock