Sari la conținut

schema amplificator audio Electronica AAS 101

Postări Recomandate

Salutare tuturor!
Am intrat de curand in posesia unui amplificator audio model AAS 101 fabricat de Electronica Bucuresti.
Dupa cum vedeti in pozele atasate, este asemenator la carcasa cu AS 3220 .
Buba e ca aparatul necesita o depanare/revizie si un amator ca mine are nevoie de schema electronica. In mare, este un amplificator construit in jurul circuitelor finale TDA2040(in cazul aparatului meu), cu un corector de ton bazat pe tranzistori si un preu RIAA cu BetaM 387N.
Potentiometrii sunt cam suferinzi, boala standard cu functionare greoaie, la care voi interveni. Cel mai suferind este cel de volum cu priza mediana, a carui carcasa am gasit-o crapata iar dupa desfacerea fatadei amplificatorului a mai ramas doar jumatate din ea. Cel mai mult imi place functia butonului "Fiziologic" dar functionala cu piesa mai sus amintita intreaga.
Asa ca, va rog sa ma ajutati in masura in care se poate cu schema service si cu un potentiometru stereo logaritmic 10k cu priza mediana.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7683-schema-amplificator-audio-electronica-aas-101/
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock