Sari la conținut

DP0120 - 100W_4OHM - HI-FI PRO Audio Amplifier

Postări Recomandate

Bună ziua. Mulțumesc pentru PCB-uri. Sunt super. O spun chiar daca nu e prima oară când iau de la Don Petru 😀

Am mai folosit un amplificator operațional la diverse proiecte și sunt incantat de acesta, OPA1656 varianta cu 2 canale. Pot folosi la acest amplificator, varianta cu 1 canal, OPA 1655? Mulțumesc.

• 3 weeks later...
On 6/25/2025 at 10:24 PM, donpetru said:

DP0120 mai am 4 bucati, 2 o sa mi le opresc mie (sa vad cand voi avea timp sa le ansamblez!) iar 2 buc. sunt de vanzare la pretul de : 30 lei bucata.

DP0232 mai am 2 bucati pe care le pastrasem initial pentru mine dar sunt dispus sa le vand la pretul de 28 lei bucata.

DP0829 mai sunt disponibile de vanzare 4 buc PCB la pretul de: 30 lei buc. PCB.

DP0810mk2 mai am 7 bucati de vanzare la pretul de: 9 lei buc. PCB.

Si daca tot m-ati intrebat, mai am si alte PCB-uri de vanzare, cum ar fi:

DP0121mk2 - proiectul de PCB cu 2xTDA7294:

- 12lei bucata PCB daca cumparati 1... 9 bucati.

- 10 lei bucata PCB daca comandati mai mult de 9 buc.

DP0802mk2 - circuit intarziere conectare si protectie incinte acustice: 20 lei buc. PCB - mai am doar 9 buc. PCB disponibile.

DP0804 (vumetru cu tranzistoare) am mai multe bucati disponibile de vanzare, cred ca peste 30 bucati, la pretul de: 18 lei bucata.

DP0203 - preamplificator audio cu NE5532: 15 lei bucata PCB.

Buna seara! Ce cablaje mai aveti disponibile? Multumesc!

@Augustin, am facut o recaptitulare mai jos (scuze de intarziere - am mai adaugat fata de postarea anterioara si cateva PCB-uri noi pe care le omisesem anterior):

DP0829 mai sunt disponibile de vanzare 3 buc PCB la pretul de: 30 lei buc. PCB.

DP0802mk2 - circuit intarziere conectare si protectie incinte acustice: 20 lei buc. PCB - mai am doar 8 buc. PCB disponibile.

DP0804 (vumetru cu tranzistoare) am mai multe bucati disponibile de vanzare, cred ca peste 30 bucati, la pretul de: 18 lei bucata.

DP0313 (egalizator audio 5 benzi) - 4 buc PCB disponibile de vanzare la pretul de 30lei bucata.

DP0227 (preamplificator audio mono Hi-Fi) - doar 6 bucati disponibile la 18 lei bucata PCB - acum am observat ca in topicul dedicat acestui proiect din diverse motive nu am mai postat imagini cu aceste PCB-uri (soldermask albastru, silkscreen alb).

DP0201 (preamaplificator audio stereo Hi-Fi cu tranzistoare) - doar 6 bucati disponibile la 18 lei bucata PCB.

DP0203 - preamplificator audio cu NE5532: 15 lei bucata PCB - au mai ramas de vanzare 2 bucati PCB.

12 hours ago, donpetru said:

@Augustin, am facut o recaptitulare mai jos (scuze de intarziere - am mai adaugat fata de postarea anterioara si cateva PCB-uri noi pe care le omisesem anterior):

DP0829 mai sunt disponibile de vanzare 3 buc PCB la pretul de: 30 lei buc. PCB.

DP0802mk2 - circuit intarziere conectare si protectie incinte acustice: 20 lei buc. PCB - mai am doar 8 buc. PCB disponibile.

DP0804 (vumetru cu tranzistoare) am mai multe bucati disponibile de vanzare, cred ca peste 30 bucati, la pretul de: 18 lei bucata.

DP0313 (egalizator audio 5 benzi) - 4 buc PCB disponibile de vanzare la pretul de 30lei bucata.

DP0227 (preamplificator audio mono Hi-Fi) - doar 6 bucati disponibile la 18 lei bucata PCB - acum am observat ca in topicul dedicat acestui proiect din diverse motive nu am mai postat imagini cu aceste PCB-uri (soldermask albastru, silkscreen alb).

DP0201 (preamaplificator audio stereo Hi-Fi cu tranzistoare) - doar 6 bucati disponibile la 18 lei bucata PCB.

DP0203 - preamplificator audio cu NE5532: 15 lei bucata PCB - au mai ramas de vanzare 2 bucati PCB.

As dori doua cablaje DP0829 și două cablaje DP0227. astept vă rog detaliile pentru plata.Multumesc! 

Acum 8 ore, adrian.popa10 a spus:

Buna dimineața Don Petru.

Dacă PCB-ul DP0313 are varianta cu potentiometru normal, doresc 2 bucăți. Mulțumesc!

Da, potentiometre "normale" sau axiale are la baza PCB-ul DP0313. O sa va trimit un mesaj privat. Discutia va continua acolo.

Acum 6 ore, Augustin a spus:

As dori doua cablaje DP0829 și două cablaje DP0227. astept vă rog detaliile pentru plata.Multumesc! 

Ok, o sa va trimit un mesaj privat. Discutia va continua acolo.

Buna ziua.

Este o problemă dacă am aceste diferențe la hfe? Pereche 2SA1943 - 127 și 2SC5200 - 98 și a doua pereche 2SA1943 - 108 și 2SC5200 - 93. Mulțumesc.

Buna ziua. Este necesar să mai caut (să cumpăr) și alți tranzistori finali pentru hfe apropiat, sau pot pune o rezistență mai mare 0.47 ohm in Emitor având diferența destul de mare 30% și 40% la cele 2 perechi. 

Mulțumesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock