Sari la conținut

DP0120 - 100W_4OHM - HI-FI PRO Audio Amplifier

donpetru

Postări Recomandate

@denism, m-ati anuntat ca doriti 2 seturi, nu 3, cu trimitere prin easybox. Astept sa lamurim in conversatia privata daca acceptati pana la urma livrarea clasica cu FanCurier. As dori sa lamurim aspectul asta in cursul zilei de azi.

In aceste conditii, la ora cand va scriu acest mesaj, a mai ramas un set PCB de vanzare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@electricianu2010, din pacate utilizatorul @denism a lasat discutia privata "in aer". O sa-l mai astept week-end-ul asta daca nu, o sa sterg postarile lui de aici ca sa nu duca in eroare si alti utilizatori care mai vor sa cumpere asemenea PCB-uri. SI bineinteles, atunci voi reposta stocul disponibil de vanzare, Totusi, mai am si un set sau doua PCB-uri DP0134, trebuie sa verific, dar discutam in privat aspectele astea.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

@gadrianno, exact. compensarea termica se face prin inlocuirea rezistorului R16 cu un termistor NTC (stiu, nu e asa usor de gasit !). Totusi, daca alegem un radiator de dimensiuni potrivite ca sa nu se incalzeasca foarte mult nu este obligatoriu folosirea unui NTC in locul rezistorului R16. Eu am testat amplificatorul cu 40mA.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock