Sari la conținut

Postări Recomandate

Pentru ca am construit mai multe ampllificatoare decat am avut nevoie, pun la vanzare unul dintre ele.

Un exemplar poate fi vizualizat in acest post:

Un altul, este prezentat in ultima poza..

Iar un test comparativ intre cele 3 construite de mine, poate fi vizualizat aici:

In ceea ce priveste pretul, nu am luat in calcul in momentul postarii anuntului.

O sa incerc in perioada urmatoare sa ma gandesc la cat as putea cere pe un exemplar.

Ca si informatie care consider ca este utila: carcasele sunt de 2U si respectiv 3U achizitionate de pe modushop.

Orice alte datalii tehnice care v-ar putea interesa (si nu sunt prezentate in filmuletul cu testele) sunteti liberi sa le cereti si va voi raspunde.

IMG_7620_resized.jpg

Editat de pilica paul
  • Thanks 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7639-amplificator-fet400mk2/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 months later...

Am avut 3 amplificatoare in care am utilizat FET400MK II. Doua dintre ele (prezente si in filmulețul cu testul lor) si-au găsit o noua casa.

Acesta din urma, se retrage de la vânzare. 

Va rămâne pentru utilizare personala, ....fiind si singurul amplificator in clasa AB care mi-a mai rămas.

Topicul se poate închide. 

Mulțumesc frumos pentru găzduire.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7639-amplificator-fet400mk2/#findComment-84731
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock