Sari la conținut

Cel mai bun si ieftin programator pentru AVR® DB Family !!!

prog

Postări Recomandate

Tot analizez net-ul de cateva zile bune si nu gasesc un programator ieftin si bun pentru microcontrolerele aparute de cativa ani pentru AVR, familia DB:

https://ww1.microchip.com/downloads/aemDocuments/documents/MCU08/ProductDocuments/DataSheets/AVR128DB28-32-48-64-DataSheet-DS40002247.pdf

Voi ce tip de programator folositi ? :scratchchin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum cca un an in urma am achizitionat un MPLAB SNAP dupa mai multe review-uri citite pe net la diverse solutii. L-am folosit doar o singura data. Nu e rau pentru AVR-ul exemplificat de tine dar nici nu m-a impresionat - mi-aduc aminte ca m-am chinuit ceva pana l-am facut sa vada microcontrolerul AVR128DA. Din acest motiv, la un moment dat, ma batea gandul sa incerc un programator de la mikroe cum este CODEGRIP for AVR dar pretul e prea mare si am ramas la MPLAB SNAP. Dar daca intr-un viitor apropiat voi avea nevoie musai sa programez mult mai usor seria de AVR128DA si investitia se justifica, voi face un efort sa achizitionez si un CODEGRIP for AVR dar pana atunci raman la acest MPLAB SNAP (vedeti imaginile de mai jos).

Programatorul MPLAB SNAP l-am bagat intr-o cutie si i-am lipit pe cutiuta un autocolant A4 scos la imprimanta pe care am mentionat destinatia fiecarui pin de iesire a programatorului. Pe partea opusa are un jumper cu ajutorul caruia se alege familia de microcontrolere microcip: PIC sau AVR. Momentan, programatorul MPLAB SNAP are cel mai bun raport calitate pret. 

MPLAB_SNAP_1.jpg

MPLAB_SNAP_2.jpg

MPLAB_SNAP_3.jpg

Link spre comentariu

Postat (editat)

Mersi dl.petru. Am studiat putin manualul MPLAB SNAP si pare promitator! 

Foarte frumos ati bagat placa de programare in acea cutiuta si apoi cu eticheta aia, zici ca e de firma nu alta! :hi:

Editat de prog
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock