Sari la conținut

DP0232 - Stereo Audio Preamplifier with XLR connectors

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Bună ziua, Don Petru!

Sunt foarte mulțumit de proiectele achiziționate de la dumneavoastră. DP0112 și acest amplificator lucrează minunat împreună. Bineînțeles și restul proiectelor DP829, 810 MK2 și 804 lucrează foarte bine. 

Am o întrebare, la intrarea preamplificatorului este ok un semnal de 1V rms?

Atașez și schema amp-ului de unde iau semnalul. Va mulțumesc!

PS: Sunetul este minunat!Screenshot_20250328_130858_Word.thumb.jpg.226ffb63be8b0df1a4cf5b325d838e23.jpg

Salut. Intrarea preamplificatorului accepta o plaja larga de semnale pe intrare, inclusiv cu amplitudinea de 1Vrms, problema e daca la o intrare de acest nivel care se poate traduce prin nivelul minim pe iesirea preamplificatorului este suficient sau prea mult pe intrarea etajului de amplificare !!! 

Așa este. Mulțumesc pentru raspuns. Pot determina într-un fel, dacă semnalul din ieșirea preamplificatorului DP0232 este suficient sau este prea mare pentru etajul de amplificare DP0112? Mulțumesc!

Aveti semireglabilele care regleaza castigul preamplificatorului. Cu aceste semireglabile la minim si daca aplicati 1 Vrms pe intrari, tot aproximativ 1 Vrms veti obtine pe iesire. In aceste conditii trebuie sa va asigurati ca 1Vrms nu este prea mult pentru DP0112. Ca sa nu fie prea mult va trebui calculata tensiunea de alimentare minima admisa ca sa nu introduceti in clip amplificatorul cu acei 1Vrms. Cunoscand castigul DP0112 care este aprox. 46, atunci tensiunea de alimentare minima va fi:

Umin = 2 * 46 * 1.41 *1 = 129.72V care inseamna simetric min. +/-65Vdc. Bineinteles, in aceste conditii tensiunea maxima admisa ramane aceeasi, acei +/-80Vdc.

Am alimentat aplificatorul DP0112 la tensiunea de aprox +/-67Vdc (2x48,2Vac). La filtrare am folosit 3x10000uF/80V (total 6 bucăți). Semireglabilul este la O. Din ce am înțeles, ar fi ok să las așa, la minim semireglabilul.

Va mulțumesc pentru aceste detalii explicite. Nu știam cum să conectez aplificatorul pe care îl dețineam, ca sursa de semnal pentru DP0112. Noul DP0112 il folosesc pentru boxele stereo și cel vechi pentru un subwoofer. 

Mulțumesc încă o dată!

• 1 month later...

Bună ziua.

Pinul 3 de la XLR trebuie legat la masă sau lăsat liber? Am un cablu XLR - RCA și este legat la masă. Sursa mea este nebalansată. Mulțumesc. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock