Sari la conținut

Postări Recomandate

Asa cum spune si titlul topicului, am de vanzare 4 buc capacitoare 10000uF 100V Rubycon, sortate in functie de capacitate (asa cum se vede si in imaginea de mai jos). De fapt, am avut o cantitate mai mare de asemenea capacitoare pe care le-am imperecheat 2 cu 2 si astazi am ajuns la ultima pereche pe care o scot la vanzare la pretul de 25lei/bucata, deci, toate cele 4 capacitoare 100lei. 

Daca ati cumparat PCB-uri TA1000Psv2, sunt ideale pentru aceste cablaje imprimate. Din pacate am doar 4 buc de capacitoare care ajung doar pentru un PCB TA1000PSv2.

Conditiile de livrare sunt binecunoscute: plata in avans in cont bancar / expediere in urmatoare zi lucratoare dupa confirmarea platii.

Costul transportului: in cazul curierul rapid il puteti achita in avans (+35lei) sau la livrarea produselor sau in avans +15lei Posta Romana. Bineinteles, pretul transportului valabil pe teritoriul Romaniei fara km suplimentari in cazul curierului rapid.

capacitors 10000uF 100V.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7602-vand-4-buc-capacitoare-10000uf-100v-rubycon/
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock