Sari la conținut

Postări Recomandate

Le aveam de mult timp uitate printr-un sertat. Vroiam sa fac cu ani in urma un amplificator audio cu aceste doua kituri de la adelaida dar am renuntat de foarte multi ani la proiect. Asa ca, m-am hotarat astazi, sa le pun la vanzare, poate sunt utilizatori care au prin proiectele lor personale dezvoltarea unui amplificator cu doua kituri avand la baza TDA2005. Kiturile le-am testat atunci cand le-am luat, deci functioneaza foarte bine.

Postez mai jos si instructiunile in format PDF pe care le veti gasi in punga fiecarui kit. Le postez aici si din cauza ca cei de la adelaida printase si pe fata si pe verso, la instructiunile tiparite, prima pagina din PDF-ul de ma jos. 

AD001 - schema amplificator cu TDA2005.pdf

Conditii de livrare a acelor doua kituri (deci, se vand ambele, nu separat): plata in avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii.

kituri AD-001 cu TDA2005.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7594-2-kituri-cu-tda2005-de-vanzare/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock