Sari la conținut

Amplificator audio de vanzare cu module MP100.

donpetru

Postări Recomandate

Va mai aduceti aminte de proiectul de amplificator audio cu kituri: MP100 / DP0342 / DP0725 descris aici:

A venit timpul sa ma despart de acest amplificator audio. Recent am facut o actualizare la proiectul DP0342 pe care o voi prezenta cat de curand anul asta, actualizare pe care am implementat-i deja in amplificatorul acesta. Am printat si panoul frontal ca sa fie mai fain amplificatorul. De asemenea, am ajustat sensibilitatea pe intrarea amplificatorului astfel incat acesta sa scoata puterea nominala pe iesire atunci cand pe intrarile auxiliare de pe panoul din spatele amplificatorului se aplica 500mVrms. Am spus lucrul asta in scris si in micul videoclip de mai jos prezentat cu functionarea acestuia. Tot in acest clip am facut si cateva comentarii, adica, daca veti dori sa folositi potentiometrul de volum corect pe sensibilitatea MP3 player-ului va trebui sa ajustati semireglabilele R3 si R27 a proiectului DP0342 (corector de ton) la minim - acest proiect se gaseste in rubrica de proiecte personale de aici.

Sincer sa va spun nu stiu cu cat as putea vinde acest amplificator dar cred ca 100 Euro la cursul actual ar fi un pret destul de fair-play. Bineinteles, pretul este negociabil.

Conditiile de livrare/expediere sunt cele binecunoscute - achitare in avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii. Costul transportului nu ar fi mai mult de 40 lei cu Fan Curier pe teritoriul Romaniei fara Km suplimentari.

Pentru acest amplificator aveti nevoie de niste incinte acustice destul de potente, capabile de cel putin 100Wrms fiecare (minim 4 Ohm, dar recomand 8 Ohm).

Daca mai sunt intrebari referitoare la produs inainte sa va hotarati sa achizitionati acest amplificator, va rog sa le formulati in acest topic. Iar daca doriti sa-l achizitionati va rog sa ma contactati prin mesageria privata a forumului sau direct in acest topic, urmand sa va trimit eu un mesaj privat ulterior pt a stabili si celelalte detalii.

Numai bine si spor la mesterit tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock