Sari la conținut

Cand impedanta unui driver e diferita de impedanta traseului PCB

roadrunner

Postări Recomandate

Salutare la toti!

Am facut un video cu o problrma pe care am avut-o recent la un PCB care nu a trecut testul de emisii radiate din cauza unui trase de clock de 125Mhz care pleaca de la un chip de gigabit ethernet si mergea la microprocessor. 

Am simulat cat de bine am putut in LTspice si arat acolo cum am rezolvat problema schimband valoarea terminatiei serie la driverul de clock. 

Sper sa fie folositor pentru cei ce proiecteaza pcb-uri trebuie vizionat la rezolutir 1080p altfel nu se vad graficele

Bafta,

RR

• Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos rezolvat,  pe vremuri  prin 2000 m-am confruntat cu o problema similara la niste drivere de stepper pe o masina de electroeroziune, am pus niste rezistente  pe post de terminator prin tatonare, in final am ajuns la ceva asemanator cu simularea respectiva, doar pe masurate.

Editat de cavit
  • Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock