Sari la conținut

Calcul elementi calorifere de aluminiu ?

elco

Postări Recomandate

Salut pe toata lumea.

Stie cineva vreo metoda, cat mai simpla, pentru calculul numarului de elementi la un calorifier de aluminiu la o sufragerie, sa zicem de 20mp / 2,5m inaltime ?

Bine, ma uitat pe net si am vazut elementi de Al de diverse marimi. Eu as vrea sa cumpar varianta standard, de vreo 60 si ceva centimetri inaltime.
Ceva sfaturi, va rog! :scratchchin:

Editat de elco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu este asa de simplu, trebuie luate in calcul numărul de ferestre, uși, zidurile câte sunt externe/interne, dacă are izolație, orientarea încăperii…asa din câte îmi aduc aminte. Mai este și coeficientul radiatorului in funcție de material/tip/producător. 
Un exemplu aici:

https://www.watlow.com/blog/posts/how-much-heat-do-you-need#:~:text=Calculating power requirements&text=The power required (kW) is,values plus a safety factor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock