Sari la conținut

DP0112 - MOSFET HI-FI Power Audio Amplifier

Postări Recomandate

La 03.02.2025 la 8:39, adrian.popa10 a spus:

Bună ziua. 

Ce transformator îmi recomandați pentru acest amplificator? Să-mi alimenteze ambele canale. Mulțumesc!

In ceea ce priveste transformatorul, va recomand sa parcugeti articolul urmator (vedeti in special tabelul de la finele articolului):

Acum 2 ore, adrian.popa10 a spus:

Bună dimineața!

Mă gândeam să folosesc 2x50V la 500W. Ar fi îndeajuns pentru ambele module? Mulțumesc!

Un raspuns la intrebarea asta necesita detalii in privinta radiatorului folosit, modului cum v-ati gandit sa amplasati modulele de amplificare impreuna cu radiatoare in carcasa etc.

• 2 weeks later...

Depinde in ce tip de aplicatii audio urmariti sa folositi amplificatorul sau ce produs final audio doriti sa obtineti: adica, unul pentru casa "cat mai Hi-Fi" sau un produs "profesional"? In functie de scopul acesta se populeaza si schemele de amplificatoare audio, cu topologii mai complexe, cu piese mai multe etc. Mai conteaza foarte mult si ce tip de incinte acustice folositi: "profesionale" sau "domestice Hi-Fi" ? Acest DP0112 l-am creeat astfel incat cu componentele care sunt sa NU faca de ras nici "lumea profesionala" dar nici pe cea de casa de zi cu zi. Faptul ca doriti sa-l colorati intr-o anume directie din cele doua mai mult, eu nu cred ca isi are rostul, desi sunt foarte multi constructori amatori care raman cu ideea (in mare parte gresita) ca daca au colorat topologia amplificatorului (cu unul-doua capacitoare in plus sau mai stiu eu ce piese!), au scos ce e mai bun din amplificator. Acel "bun", de multe ori reprezinta 0,0001% din performanta, care din punct de vedere audio, e "fix-pix". Dar daca va creeaza acest adaos un confort, puteti sa o faceti, cu aceasta ocazie veti vedea si daca e mai bine sau nu!

Am înțeles. Mulțumesc.

Îmi rămăsese acești condensori și de aceea m-am gândit. Acest amplificator îl folosesc in scop personal acasă. Atunci voi folosi condensatorii la alte proiecte. Mulțumesc pentru lămuriri.

Sper că nu v-am ofensat cu aceste întrebări. Am încredere în ceea ce faceți și de aceea am și îndrăznit să vă întreb cu unele lucruri ca să fac ceea ce trebuie nu ceea ce cred eu că este bine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock