Sari la conținut

Oferte TEHNIUM AZI de kituri electronice / cablaje imprimate !!!

donpetru

Postări Recomandate

Buna dimineața si multumesc pt răspuns. Da ma intereseaza, poate aveti si modulul soft-start, cel cu un sg. releu?

Editat de laficub
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

V-am trimis un mesaj privat. Discutia va continua acolo.

Din pacate, PCB-uri DP0807mk2 nu mai am disponibile de vanzare dar daca sunteti dispus sa achitati in avans cel putin 10 bucati, pot relansa o comanda de asemenea PCB-uri. Bineinteles, celelalte PCB-uri care nu va sunt de folos le puteti vinde la pretul pe care il doriti. Daca mai sunt utilizatori care doresc asemenea cablaje imprimate (PCB), isi pot exprima aceasta dorinta in acest topic si astfel, costul suportat de fiecare parte pana la cele 10 bucati va fi mai mic. Sunt dispus sa contribui si eu cu costul aferent a 2...4 bucati. care vor fi disponibile pentru vanzare in perioada urmatoare sau anul urmator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock