Sari la conținut

Oferte TEHNIUM AZI de kituri electronice / cablaje imprimate !!!

Postări Recomandate

Mi-au mai ramas ceva cablaje imprimate pe care le oprisem pentru uz personal, dar cum la proiectele pe care intentionam sa le dezvolt cu aceste cablaje imprimate am renuntat, am zis sa le pun la vanzare la un pret promotional. Deci, profitati de ocazie pentru ca pretul afisat este unul foarte bun.

a) Un set de cablaje pentru noul AS2050 contine doua cablaje de amplificare (DP0135), un PCB corector de ton (DP0328), un PCB cu softstart (DP0802) si o placa pe care sa amplasati condensatoarele de filtraj. Pretul setului de cablaje imprimate cu transport cu Posta Romana inclus este de 98 lei.

b) Un set de cablaje, doua la numar (proiect DP0125), clona dupa PCB-urile de amplificare a vechiului amplificator romaneste A350. Costul acestui set cu transport cu Posta Romana inclus este de 65lei.

Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar, expediere cu Posta Romana in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii. Documentatiile proiectelor sunt gratuite si se gasesc in rubrica cu proiecte personale care se poate accesa in link-ul de mai jos:

https://www.tehnium-azi.ro/forums/forum/131-donpetru-projects/

Imagini cu aceste set-uri de PCB-uri mai jos. O sa public anuntul si pe facebook. Primul venit, primul servit.

DP0125.jpg

DP0135.jpg

• Thanks 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7492-oferte-tehnium-azi-de-kituri-electronice-cablaje-imprimate/
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...
  • 1 month later...

Astazi am facut putina ordine si am mai gasit doua kituri electronice, functionale, pe care le pun la vanzare la preturile din imaginea de mai jos. 

Asadar, e vorba de un kit complet asamblat DP0121mk2, cu 2 x TDA7294. Este kitul folosit in testul prezentat aici si uitat printr-un sertar. Ma gandeam la vremea respectiva sa construiesc un amplificator cu el dar am renuntat la acel proiect si din acest motiv il pun la vanzare aici. TDA-urile sunt luate de la tme.eu/ro. Deci sunt originale.

Un alt kit expus la vanzare este DP0804, un vumetru stereo cu leduri de power si protect pe fiecare canal. Proiectul l-am detaliat cu documentatia aferenta in topicul acesta

Ambele kituri se vand la niste preturi promotionale, doar valoarea pieselor, fara costul PCB-urilor sau fara a lua in calcul manopera de ansamblare a lor.

Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii.

Deci, daca sunteti de acord cu conditiile de livrare si doriti sa achizitionati unul sau ambele kituri, lasati un mesaj aici sau trimiteti-mi o solicitare de achizitie prin mesageria privata a forumului.

Numai  bine

2xTDA7294 si vumetru.jpg

• donpetru changed the title to Oferte TEHNIUM AZI de kituri electronice / cablaje imprimate !!!
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Am renuntat sa mai fac o carcasa la proiectul de mai jos si ma gandesc ca poate sunt alti utilizatori dornici sa construiasca un amplificator mic de casa pe baza proiectului DP0107. Din acest motiv am pus la vanzare modulul complet asamblat din imaginea de mai jos impreuna cu transformatorul toroidal aferent. Mai trebuie sa adaugati o carcasa cu conectica de iesire si alimentare aferente, plus niste capace pentru potentiometre. Daca sunt utilizatori interesati ii rog sa-mi dea un mesaj privat. Transportul, avand in vedere greutatea modulului cu transformator estimez cu Fan Curier maxim 40...50lei iar cu Posta Romana cel mult 20lei. Am prezentat mai jos si un deviz de calcul ca sa vedeti mai exact cum au rezultat cei 449lei.

Retineti ca PCB-ul nu l-am mai socotit la costuri si nici manopera de asamblare, acestea fiind, vorba aceea, ”din partea casei”. Si costul transformatorului toroidal l-am socotit la 100lei in conditiile in care acum pe piata costa dublu.

Conditia de livrare este plata in avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii.

P.S. Daca doriti am si un modul cu bluetooth si MP3 player luat de pe aliexpress, daca doriti la pretul de pe aliexpress (5USD) + "2 beri" :smile:

Modul DP0107 cu transformator_resize.png

Modul DP0107 cu transformator - deviz.png

!!! Kitul electronic prezentat mai sus cu transformator a fost vandut.

Editat de donpetru
Kit vandut.
  • Like 2
  • Thanks 1
  • 1 month later...

@laficub, bine ati venit in site-ul Tehnium Azi.

Am gasit ultimul set pt noul AS2050 la un pret promotional (nu stiu daca astazi mai reusesc sa scot cablajele de mai jos in pretul afisat !!!). Daca va intereseaza setul de cablaje de mai jos, conditiile de livrare sunt binecunoscute in acest forum (plata in avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii). Valoarea transportului: +15lei posta romana sau +30lei curier rapid. Daca sunteti de acord cu aceste conditii, va rog sa-mi raspundeti in acest topic si va voi trimite un mesaj privat pt. a stabili celelalte detalii.

Set PCB AS2050_resize.jpg

!!! PCB-urile din aceasta postare au fost achizitionate de utilizatorul: @laficub

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock