Sari la conținut

SurrealEstate - Sezonul 1 (complet)

Postări Recomandate

Acum mai bine de un an am vazut pe site-urile de profil un serial cu o tema mai rara (care mi-a placut) si inca de atunci am inceput sa traduc, printre picaturi, cate un episod. Ca sa obtin subtitrarile in limba romana atasate ar trebui sa traduc niste subtitrari in limba engleza facute pentru o alta versiune. Deci, am fost nevoit sa fac sincronizari ale subtitrarii, asta pe langa operatia de traducere si adaptare linie cu linie.  Am pastrat formatul de prezentare a celui care a facut traducerea in continutul subtitrari utilizat in acest topic si de ceilalalti colegi traducatori. Apoi, anul trecut vazand initiativa utilizatorului @elco, am zis sa accelez putin traducerea acestui serial si iata ca de abia anul asta am reusit sa definitivez, dupa mai bine de un an, tot sezonul 1 format din 10 episoade.

Deci revin in bransa asta de traducere subtitrarii sau realizare subtitrari dupa mai multe pauze, una destul de lunga. Bineinteles, lucrul asta il voi face pe langa activitatea principala pentru care a fost si s-a nascut TEHNIUM AZI. Urmeaza un alt proiect din colectia personala de proiecte electronice, implicit PCB-uri.... deci, urmariti tehnium-azi.ro

Asadar, e vorba de serialul din link-ul de mai jos:

https://www.imdb.com/title/tt11952974/

Iar subtitrarea in limba romana pentru versiunea HD care se gaseste pe net:

SurrealEstate_Sezonul1_720p_RO-sub.rar

P.S. Sezonul 2 e vorba sa apara anul asta !!

Numai bine

• Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7478-surrealestate-sezonul-1-complet/
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock