Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare.

Am deschis acest topic in speranta ca cineva ma poate ajuta in realizarea unei surse in comutatie 12Vcc/5-10A,folosind componente din sursele ATX arse din calculatoare.

Am vreo 3-4 surse arse si m-am gandit ca pot recupera ceva din ele si sa-mi realizez o sursa 12Vcc/5-10A.

Daca cineva are vreo schema realizata, din recuperarea surselor ATX defecte, poate ma ajuta si pe mine cu un raspuns.

Se poate realiza o sursa 12Vcc/5-10A din piese recuperate din surse ATX?

Astept ceva raspunsuri scratchchin.gif

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/743-sursa-in-comutatie-12vcc5-10a/
Distribuie pe alte site-uri

Vezi aici !

Este buna Radule,dar eu am surse arse nu functionale.

ma gandeam la construirea unei surse folosind piese recuperate (trafuri,etc)bune din surse,eventual o mica "investitie" ptr cumpararea tranzistorilor din primar,care din documentatia mea,sunt subdimensionate.

Mersi oricum.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/743-sursa-in-comutatie-12vcc5-10a/#findComment-7279

Salutare.

Am deschis acest topic in speranta ca cineva ma poate ajuta in realizarea unei surse in comutatie 12Vcc/5-10A,folosind componente din sursele ATX arse din calculatoare.

Am vreo 3-4 surse arse si m-am gandit ca pot recupera ceva din ele si sa-mi realizez o sursa 12Vcc/5-10A.

Daca cineva are vreo schema realizata, din recuperarea surselor ATX defecte, poate ma ajuta si pe mine cu un raspuns.

Se poate realiza o sursa 12Vcc/5-10A din piese recuperate din surse ATX?

Astept ceva raspunsuri thumbup.gif

Incercati chestia asta , e de fapt recomandata radioamatorilor dar . . . cine stie SUCCES !

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/743-sursa-in-comutatie-12vcc5-10a/#findComment-7287

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock