Sari la conținut

DP0724 - 0...30V up 5A with FAN TEMP CONTROLLER & V-A METER PSU

donpetru

Postări Recomandate

Dupa o perioada cand ceva probleme de sanatate m-au tinut departe de stand-ul de laborator unde mesteresc cate ceva, astazi mi-am facut timp sa finalizez montajul care doresc sa-l pun in vanzare impreuna cu transformator daruit gratis de utilizatorul @flomar60

Precum va spunem in postarile anterioare am fost nevoit ori sa rebobinez infasurarile secundare de curent mic pentru partea de protectie termica si alimentare aparat de masura de panou, ori sa calibrez aceasta parte sa functioneze cu ventilator la 24Vdc. Cum transformatorul trimis de @flomar60 avea si doua infasurari de 2x28V (valoarea tensiunii depinde si de priza infasurarii primare dar si tensiunea de la retea - la mine, precum o sa observati in imaginea de mai jos astazi s-au inregistrat la priza si 237...238V), deci, in aceste conditii am fost nevoit sa aplic o redresare bialternata cu priza mediana cu doua diode. Circuitul care se ocupa prin intermediul unui 7805 sa alimenteze un posibil voltmetru-ampermetru de panou a trebui sa-i conectez pe intrare un stabilizator banal format dintr-un rezistor si o dioda Zener de 24V. Nu o sa intru in prea multe detalii deoarece doresc sa actualizez documentatia proiectului maine unde se vor vedea mai bine asemenea detalii in cazul in care sunt utilizatori care se vor lovi de o asemenea problema pe viitor sau detin un ventilator la 24VDC.

Tot maine o sa prezint si un PDF, dar intr-un topic separat la rubrica Vanzari, cu costurile implicate in dezvoltarea a ceea ce se vede mai jos unde, precum va spuneam, manopera va fi gratis, din partea mea si transformatorul la fel, din partea utilizatorului @flomar60. La ce pret se va vinde ceea ce vedeti mai jos, transformatorul si modulul cu tot cu radiator/ventilator, o sa vedeti maine. 

DP0724 - o sursa reglabila completa.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 year later...

Ultimele 2 buc. PCB DP0724 la un pret promotional - 100lei cu transport curier rapid inclus si documentatie PDF gratuita - conditii de livrare: plata in avans in cont bancar, expediere urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii (cost transport inclus fara km suplimentari):

2 x DP0724.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock