Sari la conținut

Postări Recomandate

Va salut!

De ce trebuie sa accept reclamele obositoare si insistente ca sa pot viziona site-ul? Nu mi se pare corect sa fiu conditionat de aceste reclame care iti umplu spatiul si apar din toate partile. Ca sa pot citi ceva trebuie sa stau sa inchid toate reclamele...daca schimb pagina apar iar reclamele. Obositor, foarte obositor!

Daca activez blocarea reclamelor, site-ul nu mai poate fi vizionat.

Multumesc!

Editat de Pringles
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7378-reclame/
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Din cauza ca foarte multi utilizatori folosesc programe in browser-ul lor web care permit neafisarea reclamelor si cum orice site necesita costuri de intretinere, pentru a putea acoperii aceste costuri din reclame; am fost fortat sa setez o afisare a reclamelor in modul in care sunt ele afisate acum. Acest lucru nu l-am facut doar eu, o sa-l vedeti si pe alte site-uri web din aceleasi considerente. E posibil ca in viitor daca lucrurile vor continua pe acelasi trend sa fiu nevoit ca accesul la anumite proiecte cu indicativ DP sau TA sa se faca doar pay per view.

Studiez totusi si posibilitatea setarii unui mod de afisare a reclamelor nu atat de.... intensiv cum vi se pare ca sunt afisate acum reclamele, dar din start, mentionez de pe acum ca o asemenea abordare ma forteaza ca toate proiectele prezentate sa fie pay-per-view.

Deci, avem doua situatii:

a) se accepta modalitatea prezenta de afisare a reclamelor cu avantajul prezentarii aleeatoare si a unor proiecte gratis

b) umblu la setarile de reclame ca sa nu fie asa multe si interstiatiale dar toate proiectele vor fi pay-per-view.

Asadar, as putea face un sondaj in acest topic, cu permisiunea dvs. ca sunteti initiatorul topicului, si in functie de parerile utilizatorilor eu nu am nimic impotriva sa aplic situatiile de mai sus: a sau b.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7378-reclame/#findComment-82507
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock