Sari la conținut

Razboiul din Ucraina !!!

elco

Postări Recomandate

La 08.04.2022 la 20:09, prog a spus:

Eu cred ca o solutie de compromis si pentru rusii si pentru ucraineni, e ruperea in doua a Ucrainei, cu mutarea zidului la Kiev. Dar solutia asta mai mult ca sigur nu este acceptata nici de rusii si nici de ucraineni. Iar daca e asa, dupa parerea mea, razboiul va dura mult mai mult. Iar daca intr-un final va castiga Rusia, ajungem in etapa cand Hitler a cucerit Polonia si apoi.... NATO, vrea nu vrea, mai mult ca sigur va participa in confict si atunci: s-a zis cu noi !

Nu cred ca il lasa constitutia ucrainei pe Zelensky sa faca asa !!! Pentru ca daca era sa-l lase, dupa parerea mea, ar fi facut lucrul asta de la inceput, putea sa cedeze cele doua provincii vizate de rusii in estul ucraineni si nu murea atata lume! Bineinteles, vestul si americani ar fi bagat conditiile de azi rusilor si la un moment dat rusii putea sa zica ca, stop. Dar rusul e rus, nu facea el (rusul) asta! Plus ca rusii vor sa aiba control 100% asupra Ucrainei ! Fara NATO, fara U.E.

Editat de ionut90
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 10 months later...
La 21.03.2022 la 20:17, dan_e a spus:

... Nu risca nimeni un al treilea razboi mondial pentru ca ar muri o gramada de oameni si NATO sigur nu se va lasa batuta, plus ca la cat e Putin de nebun, daca s-ar gasi incoltit ar apasa butonul nuclear. ...

Dupa ultimele evenimente, oare tot asa ganesti?! Dupa opinia mea, un razboi mondial este deja in desfasurare. Ceea ce nu a aparut inca in mod oficial, sunt declaratiile de razboi. Cred insa ca vor apare destul de curand. Am scris mai sus ca in opinia mea razboiul este de lunga durata. In plus, deja incepe sa se vada interesul din ce in ce mai mare pentru acesta al unor natiuni precum China, India, Sud-Africa, Iran, Arabia Saudita, Nord-Corea, iar Brazilia inca mai sta in asteptare. Toate cele enumerate mai sus sunt tari ale caror natiuni au ramas inca (intr-un fel sau altul) in evul mediu din punctul de vedere al civilizatiei si al mentalitatilor. Mai mult decat atat, exista tari in  celalta parte (considerata a natiunilor civilizate) care se comporta ambiguu. Nu se stie inca de care parte se vor situa in cazul unui conflict mondial o serie de tari precum Turcia, Austria, Ungaria. Ba chiar din punctul meu de vedere, chiar si Canada este in pericol sa devieze de la democratie si sa se duca catre rusi. Actuala administratie canadiana a alunecat destul de mult catre dictatura. O demonsreaza evenimentele din timpul pandemiei, si chiar si anumite tendinte de eschivare, de dupa inceperea razboiului. Astfel stand lucrurile, situatia este foarte complicata. In ceea ce priveste razboiul nuclear, eu nu cred ca va fi asa ceva. Se va gasi in mod sigur un rus sa-l impuste pe Putin in clipa in care va vrea sa apese butonul nuclear. La o asemenea actiune, nu se va incumeta nimeni niciodata. Este posibila utilizarea unor bombe nucleare de "buzunar" asa-numitele "tactice", dar in acel moment natiunea care le va utiliza va deveni un paria international si probabil ca va disparea ca natiune, fie prin implozie (razboi civil intern) fie dezmembrata de o coalitie a celorlalte natiuni. Foarte probabil ca in aceste zile se va hotari soarta caracterului mondial al razboiului, prin vizita chinezului la Moscova.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock