Sari la conținut

Recomandati-mi un UPS bun pentru un PC!

elco

Postări Recomandate

Pe la tara tot am fluctuatii de tensiune, nu zilnice, dar si cand sunt devin inervante. Tot ma uit dupa un UPS de asta vara si inca nu m-am hotarat. 

Care sunt conditiile mele:

- sa nu coste mai mult de 500lei;

- dupa ce pica tensiunea de alimentare de baza sa tina alimentat calculatorul, nu stiu, ma gandeam eu un min.10...15minute.

Asadar, cam ce putere trebuie sa aiba UPSul ca sa respecte conditiile astea? :scratchchin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un raspuns exact depinde si de configuratia hardware a PC-ului, deci implicit puterea consumata de calculator la maxim.

Un exemplu:

https://www.emag.ro/ups-mustek-line-int-cu-management-lcd-600va-360w-avr-4-x-socket-iec-display-lcd-usb-combo-rj11-600-lcd-li-t20/pd/D5TBDJBBM/

Link spre comentariu

Acum 6 ore, hixpp02 a spus:

Incercati un ups dela APC, dacă se poate cu conversie dubla. Probabil prin olx, ocazii, etc veți găsi unul, schimbați acumulatorul cu unul nou și gata.

Dacă preferați sa nu riscați, și țineți neaparat la unul nou propun acest model:

https://www.emag.ro/ups-apc-easy-900va-2-shuko-bvx900li-gr/pd/DD66MTMBM/

Mersi. Prefer unul nou.

Link spre comentariu

La 05.02.2022 la 18:12, elco a spus:

Mersi. Prefer unul nou.

Salut, eu am de peste 10 ani UPS uri ( 5 bucati) marca APC 500, 600 plus unul imens cu doi acumulatori, cumparate second hand. Este un brand de traditie care nu are nevoie de prezentari. Toate functioneaza impecabil.

Daca doresti unul Nou  si  si un brand de traditie gen APC, sa tina tot sistemul tau minim 10-15 minute trebui ceva minim de peste 1000VA. Si asa cum cred ai vazut ce preturi au.

Recomand cu incredere achizitia unuia marca APC la mana a doua . Unele sunt ca noi, aici vorbesc din experienta propie. Eu le-am cumparat de la o persoana care le adusese din Franta, avea o dubita plina iar preturile au fost efectiv derizorii 50-60 lei bucata. 😀

Cel mare cu doi acumulatori seamana appx. cu UPS urile ce tin bancomatele. Daca doresti autonomie si rezerva mare de putere cauta ceva similar dar repet la mana a doua, cele noi au niste preturi de te sperii.

Bafta.

• Thanks 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock