Sari la conținut

Grup de cumparatori PCB amplificator pe tuburi VD2018

donpetru

Postări Recomandate

In urma mai multor cereri de cablaje imprimate din topicul binecunoscut despre VD2018:

am deschis acest topic pentru a strange un numar de comenzi (min.20 buc.) si a da la final comanda de niste PCB-uri de fabrica.

Noile preturi de PCB sunt urmatoarele:

- 2 buc PCB amp VD2018 = 75lei,

- un cablaj sursa VD2018 = 45lei ,

- un set complet 120lei fara transport.

Retineti ca un set de PCB-uri are o suprafata destul de mare aprox 815cmp iar pretul la PCB-uri fata de anul 2018 a mai crescut, ca si la piese electronice (la piese nici nu mai am curaj sa vad preturile noi, un releu miniatura OMRON care costa acum un an 18lei cu TVA acum costa 35lei s.a.m.d).

Transport pe teritoriul Romaniei: +14lei Posta Romana sau +25lei curier rapid.

Retineti ca pentru a da comanda de cablaje de fabrica, eu as vrea sa adunam in maxim 2 saptamani, cel putin 20 de seturi de PCB-uri cu plata in avans.

Oricum, dupa strangerea comenzilor in topic o sa deschid ca si in cazul altor comenzi o conversatie privata cu toti utilizatorii abonati aici ca sa vedeti detaliile unde sa face plata: transfer bancar, paypal sau REVOLUT.

Se poate comanda numai cablaje de amplificare (75lei) sau un set complet (120lei).

Mai jos am facut o recapitulare cu utilizatorii abonati pana in prezent (eu am mentionat set de PCB-uri pt. ca presupun ca la set-uri de PCB-uri va refereati, daca nu, mentionati lucrul asta in topic si o sa modific precizarea initiala).

@Tonymont - un set de PCB-uri

@Duddy - un set de PCB-uri + 1 cablaj sursa.

@leo_electro -  un set de PCB-uri

Deci lista de mai sus am s-o actualizez pe parcurs. Sa vedem cum evolueaza topicul si daca in cele 2 saptamanii se pot strange cele min. 10 de comenzi de seturi sau cele 20 de bucati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@leo_electro, am actualizat lista din primul post.

Inscrieriile pentru PCB-uri VD2018 raman deschise, intr-o prima faza, pana pe data de 15 februarie, inclusiv. Vedem atunci daca s-au strans suficiente comenzi si bineinteles, dupa ce voi deschide conversatia privata pentru a strange banutii, vedem atunci daca se strang sumele conform comenzilor.

Link spre comentariu

Donpetru, vreau si placa de alimentare.

Adica un set intreg pentru un amplificator stereo.

Sa nu inteleaga oamenii gresit ( asa intelesesem si eu 😄😃). Cand zisei un set ma refeream la toate placile PCB, adica: Placa canal L + Placa canal R + Placa sursei de alimentare.

Oricum eu am revenit si am specificat ca doresc inclusiv PCB alimentare.

Ceea ce doresc sa se specifice clar pentru a nu se crea confuzie.👍 

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Se pare ca multi am fost, putini am ramas....

Donpetru, sunt sanse sa facem cablajele?

Macar sursa, amplif pot sa-l construiesc in aer....

Pentru sursa am pregatit toate componentele, ar fi bine sa am macar cablajul sursei.🙂 

Link spre comentariu

Daca suportati costurile a 10 seturi si apoi le puteti vinde pe facebook / olx care nu va mai trebuie si bineinteles, achitati cele 10 seturi in avans ca sa dau drumul la comanda, facem cablajele.

Va spun asta deoarece pana in acest moment nu au fost indeplinite conditiile trasate de mine la inceputul acestui topic.

Link spre comentariu

Din pacate nu pot sa fac asta, imi doresc sa construiesc amplificatorul dar nu in aceste conditii.

Oricum, multumesc mult pentru initiativa, ar fi fos benefic sa mai impartasim experiente cu acest proiect....

O zi buna Donpetru!

Link spre comentariu

Nici o noutate la inscrieri ?

Haideti oameni buni ca nu sunt placile astea o avere. Nu este cineva obligat ca dupa achizitie sa faca acest proiect imediat. Primul pas si destul de important este este achizitia placilor, ulterior cum apare un banut incepem sa le populam. Exista si marele avantajul aici in principal a celor doi "nasi" ai proiectului ce s-au oferit sa ofere info./ ajutor, nemaipunand la socoteala experienta unor userii care au executat acest proiect.

Eu raman consecvent solicitarii iar daca aceasta actiune va ramane in impas pentru un singur set, ma angajez in afara de cel comandat sa il achizitionez si pe ultimul.

Astept pareri si mai ales comenzi, ocazia aceasta nu este in fiecare luna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock