Sari la conținut

Duster 4x2 vs. 4x4 !

Postări Recomandate

COmparatia este interesanta, pacat ca aceste consumuri date de producatori se pot obtine numai in cazuri ideale. In realitate sunt foarte multi factori care influenteaza consumul, emisia de noxe, etc.

Dat fiind forma autoturismului de fata (SUV) factorul aerodinamic nu poate fi prea grozav, in cazul tractiunii 4x4 mai intervine si surplusul de greutate, acei 5.0l ies numai in conditii ideale.

Dar, jos palaria , dupa parerea mea Dusterul este cel mai reusit autoturism fabricat in tara la noi pana in momentul fata.

• Thanks 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7367-duster-4x2-vs-4x4/#findComment-82386
Distribuie pe alte site-uri

Citat

Dar, jos palaria , dupa parerea mea Dusterul este cel mai reusit autoturism fabricat in tara la noi pana in momentul fata.

Ca la Divertis : "Cel mai sofisticat robot romanesc din lume"

lasand gluma la o parte eu pana acum sunt destul de multumit de masinile Dacia mai recente (dupa 2006) - Am avut 4 x Duster, 1 Sandero, si un Logan MCV toate cu motor 1.5dci deci 6 masini in total si nu am avut probleme cu ele (inca mai folosim 1 Duster si MCV-ul) - toate cele 6 masini au fost fabricate in Maroc (volanul pe dreapta)

Ieftine si bune.

RR

• Haha 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7367-duster-4x2-vs-4x4/#findComment-82388

De anul trecut din vara detin un Duster 4x2 pe motorina, 1.5l si pana in acest moment am facut cca. 7200Km si nu am de ce sa ma plang. Este o masina cu un raport calitate pret destul de bun asta si din cauza ca un "SUV" sub 20mii euro nu cred ca gasim pe la noi, mai ales motorizari Diesel --- am eu ceva cu Diesel, desi facusem test drive asta vara si cu versiunea 1.0 Benzina+GPL dar din pacate, desi in oras nu e nicio diferenta, la drum lung incarcat si fiabilitatea pe termen lung a motorului diesel, m-au facut sa aleg aceasta motorizare diesel in cele din urma.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7367-duster-4x2-vs-4x4/#findComment-82392

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock