Sari la conținut

Postări Recomandate

Am facut putin ordine in montajele electronice dezvoltate in decursul timpului si am gasit un corect de ton numai bun pentru noul A2050 --- are la baza proiectul DP0328 care se gaseste in forum. Pretul acestui corector (foto mai jos), este ca si in imagine, numai 49lei la care se adauga transport cu Posta Romana pe teritoriu romaniei +12lei sau +25lei daca optati pentru curier rapid tot pe teritoriu Romaniei, fara km suplimentari.

Ca si in cazul celorlalte proiecte/produse vandute in descursul timpului, plata in avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii.

Corector de ton A2050.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7364-corector-de-ton-de-vanzare/
Distribuie pe alte site-uri

@flomar60, aveam doar un sigur kit de acest fel la vanzare. Daca doresti PCB-uri cu acest kit si dispus sa platesti 5 bucati in avans, minim, eu le pot lansa pe comanda de fabrica impreuna cu celelalte proiecte propuse in topicul recent binecunoscut:

Acum cca. o ora in urma kitul a fost vandut pe facebook dlui Catalin Botea.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7364-corector-de-ton-de-vanzare/#findComment-82357
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock