Sari la conținut

Au crescut preturile la piese electronice ???!

ionut90

Postări Recomandate

Acum 40 minute, razvanpuris a spus:

Unde imi recomandati sa caut, piese de calitate? Iata ce caut acum: 10000uF/100V, MJ15003 si 15004, burghie de la 0.3 la 3mm pentru Proxxon.

La mouser.com ai cautat ? 

O sa fie jale mare anul asta, cine mai are piese din stocuri vechi e boier! 

• Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, razvanpuris a spus:

Servus! Caut pentru un proiect, tranzistori MJ15003 si MJ15004. Pe TME nu am gasit, am vazut la Saimon dar pe site apar 3 bucati doar din fiecare, la telefon mi-a confirmat. Am gasit o firma ZuTech la care aparea pe site stoc suficient. Am comandat, asteptat confirmare, am sunat dupa 2 zile, mi-au zis ca mi-au scris email (nici macar in spam nu era) ca defapt nu au.

Mi-am amintit de Conrad de unde comandasem in trecut, am si un voucher de ziua mea primit de la ei de 20 euro, dar la finalizare nu e recunoscut

Mi-am mai amintit de Voelkner.de, am creat cont, incarcat cosul, am si primit mesaj ca la totalul acela beneficiez de "free shipping", dar la plata imi scrie ca nu trimite in Romania.

La Adelaida e cumpolit de alambicata pagina, nu au sortari sau filtre, pe site e totul la alegere.

Unde imi recomandati sa caut, piese de calitate? Iata ce caut acum: 10000uF/100V, MJ15003 si 15004, burghie de la 0.3 la 3mm pentru Proxxon.

Multumesc!

Dacă te ajuta cu ceva, eu mai am câteva MJ15023/MJ15024, depinde câte ai nevoie.

Precizez din start ca nu sunt de pe eBay, Ali,sau din alte surse dubioase.

• Thanks 1
Link spre comentariu

• 2 weeks later...
La 13.02.2022 la 17:28, elco a spus:

O sa fie jale mare anul asta, cine mai are piese din stocuri vechi e boier! 

Mare dreptate ai, imi vine sa nu mai lipesc rezistoarele vechi de 0,6W cu pelicula metalizata, luate de la tme acum doi ani in urma. S-au triplat preturile !! Si manopera electronistilor a crescut, cica! Pai acum nici un electronist nu lucreaza fara sa iasa un 100 lei/ora, corect? 

• Thanks 1
Link spre comentariu

Acum 1 oră, roadrunner a spus:

pai asta e bine daca esti electronist, nu?

RR

E bine numai ca in ziua de azi nu se merita reparatia multor device-uri electronice, multe persoane preferand sa ia altele noi cand aud cat costa manopera si piesele !!!

Apropo, voi nu aveti rude carora le reparatii moaca diverse aparate electrice si electronice ?!!! Cel putin in cazul meu, parca a devenit o regula desi cateodata le mai dau... pass!

Link spre comentariu

• 3 months later...

Ma uitat astazi la piese electronice, mai multe tipuri la tme.eu/ro, chiar si mouser, digikey, a ajuns un banal comutator de curent mic care costa sub un dolar bucata, astazi sa coste 4...5USD. E jale domnilor ! Voi mai construiti ceva ? :scratchchin:

Link spre comentariu

Acum 13 ore, elco a spus:

Ma uitat astazi la piese electronice, mai multe tipuri la tme.eu/ro, chiar si mouser, digikey, a ajuns un banal comutator de curent mic care costa sub un dolar bucata, astazi sa coste 4...5USD. E jale domnilor ! Voi mai construiti ceva ? :scratchchin:

Am observat si eu! Din toamna se zvoneste ca in magazine vor exploda preturile la electronice/electrocasnice. Acuma mai avem preturi aproape vechi. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock