Sari la conținut

Identificare circuit integrat Bluetooth Speaker with MP3 Player & Radio

Postări Recomandate

Precum va spuneam aseara in urmatorul topic, intentionez sa achizitionez un nou MP3 Player cu Bluetooth si Radio FM asemenea celor vandute pe aliexpress.com aici:

https://www.aliexpress.com/item/1005001765757018.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7fc74c4d0E1kd1

Ma uitam la un model luat mai demult, de unde am extras poza de mai jos, ca este construit in jurul circuitului integrat JXE814F28 UEK070. Desi in descrierea device-ului apare subliniat, in multe link-uri de pe aliexpress.com circuitul integrat AC6926 practic am constatat ca pe capsula acestuia e trecut cu totul alt cod.

Am gasit un datasheet cu acest AC6926:

AC6905A-Jieli.pdf

dar cu mai putin pini ca JXE-ul exemplificat in poza de mai jos.

Nu am stat niciodata sa cercetez mai in amanuntit acest device si din acest motiv postez aici, poate sunt utilizatori care au aprofundat mai bine problema si cunosc exact codul circuitului integrat! E posibil sa fie in spatele acestuia un MCU dedicat pentru asemenea aplicatii, pentru ca prezenta quartz-ului cam asta denota, nu!

IC Bluetooth MP3 Radio.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock