Sari la conținut

Eagle

adry

Postări Recomandate

Parere personala: mai bine ai schimba softul. Decat sa faci componente sau fotoprinturi noi in Eagle mai bine faci cablajele cu Express PCb sau Spring Layout. Nici aceste nu sunt programe grozave dar parca sunt mai bune decat Eagle.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eagle nu il folosesc pentru cablaje, ci pentru scheme. M-am gandit sa il schimb, dar nu am gasit nimic mai bun...si gratis.

Si ma intereaseaza sa aiba cat mai multe integrate.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Eagle nu il folosesc pentru cablaje, ci pentru scheme. M-am gandit sa il schimb, dar nu am gasit nimic mai bun...si gratis.

Si ma intereaseaza sa aiba cat mai multe integrate.

OFFTOPIC

Domnule adry , parerea mea este ca atunci cand vrei sa folosesti un program e-cad este bine sa stii urmatoarele :

1 - Unul cu LICENTA descarcat ca si DEMO pe langa faptul ca uneori este limitat la cateva zeci de zile ( 30 de obicei ) are multe , multe limitari , nu poate fi salvat proiectul , scos la imprimanta ! Ori va anunta ca versiunea Demo nu poate sa faca cutare ori cutare operatie !

2 - Cele de genul FREE care sunt facute de catre cei care vor sa faca un bine au , si ele , la randul lor X ... Y ... Z limitari !

Sfatul meu este sa pui putin cate putin bani deoparte si sa cumperi o licenta , care poate fii gasita si in variante mult mai ieftine , pentru programe ce-i drept de tip mai vechi cum ar fii TINA PRO in loc sa iei licenta pentru ultima versiune TINA PRO 7 poti lua una pentru TINA PRO 6 sau chiar 5 si linistit poti face UPDATE / UPGRADE !

Link spre comentariu

Da, m-am gandit si eu la aceasta solutie. Am instalat ExpressPCB la recomandarea domnului Miron 1947 si sunt destul de multumit. Voi incerca si o licenta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock