Sari la conținut

Domnul Gsabac

Rudi82

Postări Recomandate

Am observat si eu.

Fiecare utilizator are motivele sale daca doreste sa mai posteze sau nu, dar mai sunt si cazuri, cei drept mai rare, cand datorita unor probleme de natura medicala nu putem accesa forumul s.a.m.d. Oricum, care ar fi motivul lipsei de pe forum, sa speram la revenirea d-lui cat de curand posibil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

D-l gsabac a trecut la cele veșnice.... fie-i tărâna ușoară!...................................................... (informație preluată de pe forumul vecin, acolo s-a discutat ceva mai mult despre domnia-sa si alți colegi trecuți intr-o lume mai bună...) 

• Sad 3
Link spre comentariu

Desi nu l-am cunoscut personal, as putea spune ca pentru mine a fost o persoana care impunea respect, nu doar prin cunostintele si experienta in ale electronicii, dar si prin modul de exprimare, si bun simt. Pana la urma cred ca a fost un om implinit, cu familie, copii, si alte pasiuni in afara electronicii, dar si realizari, la care unii pot doar visa. Pe de alta parte, au ramas de el, ( asa cum or sa ramana si de noi), toate realizarile tehnice, din care a mai reusit sa transmita cate ceva altora, prin forum-uri. Vestea disparitiei lui, m-a dus cu gandul la sensul si felul in care ne traim viata, si la ceea ce vom lasa in urma, ca de luat, sigur nu vom lua cu noi nimic material.

RIP !

• Like 3
Link spre comentariu

Exista oameni, care nu lipsesc nici macar o zi de pe forumuri. Dl. G.Sabac era unul dintre ei. Comunicam destul de des cu dumnealui pe mesageria privata a forumului, dar si pe email. Ca sa spun drept, o situatie de acest gen se poate intui, atunci cand este vorba despre membri ai forumului inaintati in varsta. Deoarece media sperantei de viata a romanilor este de 71 ani, atunci cand o persoana trecuta bine de 70 ani nu mai comunica, intuitia ne spune ca una dintre cele mai probabile cauzele este disparitia sa fizica. Bunul simt, ne face insa sa ne abtinem de la a invoca posibilitatea mortii cuiva. In acest caz, existand informatii certe, nu ramane de facut decat sa-mi exprim regretul, dupa un om caruia i-a lipsit intr-atat de mult profesia pe care a facut-o cu pasiune si credinta, incat a comunicat aproape zilnic cu membrii comunitatilor forumurilor al carui membru a fost. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. In aceeasi situatie mai sunt inca cativa dintre membrii marcanti ai forumului, printre care Dl. Miron Vescan, alias @miron1947 care nu a mai comunicat in forum din 8 aprilie 2018 si @smilex (nu ii cunosc identitatea reala) care nu a mai comunicat din 29 septembrie 2018. Daca este cineva care stie ceva despre ei, sau despre altii care nu au mai comunicat de mult, atunci sa intervina cu detalii pe acest topic.

Intr-o alta ordine de idei, pana mai acum catva timp exista obiceiul (pe acest forum) sa se aniverseze zilele de nastere ale membrilor sai. Adesea se gasea cineva sa deschida topicuri pentru urari de sanatate si la multi ani. Cu aceasta ocazie, se poate vedea, cat de penibil este un asemenea obicei, atunci cand despre membrul respectiv nu se mai stie nimic de o buna perioada de timp.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

@smilex e ca un profesor de facultate , adica nu inveti nimic de la el daca nu esti la aceasi nivel cu el , nu se poate compara cu Dl. @Gsabac , imi amintesc acum cativa ani nu as fi realizat nici macar sursa lui @smilex (putin modificat) daca nu era @Gsabac .

Link spre comentariu

Bine v-am găsit!

Am văzut această discuție încă de sâmbătă,dar nu am reușit să mă înregistrez cu adresa de Yahoo(am lăsat un mesaj la rubrica ”Contactați-ne” referitor la dl.Sabac,mesaj care bănuiesc că a fost citit)am reușit acum cu adresa de Google.

Despre dl. Sabac eu am scris pe celălalt forum(El...um),aflănd vestea trista de la nepotul dumnealui.Se lupta de mult timp cu o boală grea...

@miron1947 a murit în primăvara anului 2018....nu știu mai multe amănunte.

Link spre comentariu

La 19.10.2021 la 22:01, Rudi82 a spus:

... ca un profesor de facultate ...

Foarte multi profesori de facultate sunt oameni accesibili. De la ei am invatat o meserie, si multi altii asijderea mie. @smilex era mai mult un filozof in electronica si electrotehnica. Intr-o alta ordine de idei era si foarte irascibil si instabil in relatiile cu oamenii, motiv pentru care intre mine si el a existat o relatie de ignor reciproc. Asta nu ma impiedica insa sa apreciez foarte multe dintre interventiile sale pe topicuri.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

La 19.10.2021 la 0:26, baldovica a spus:

Desi nu l-am cunoscut personal, as putea spune ca pentru mine a fost o persoana care impunea respect, nu doar prin cunostintele si experienta in ale electronicii, dar si prin modul de exprimare, si bun simt. Pana la urma cred ca a fost un om implinit, cu familie, copii, si alte pasiuni in afara electronicii, dar si realizari, la care unii pot doar visa. Pe de alta parte, au ramas de el, ( asa cum or sa ramana si de noi), toate realizarile tehnice, din care a mai reusit sa transmita cate ceva altora, prin forum-uri. Vestea disparitiei lui, m-a dus cu gandul la sensul si felul in care ne traim viata, si la ceea ce vom lasa in urma, ca de luat, sigur nu vom lua cu noi nimic material.

RIP !

Avea cont FB accesibil oricui, avea fotografii printre care una cu un nepot. Multe dintre proiectele de pe forum erau si acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock