Sari la conținut

Cumpar Numerom 306 (dispozitiv citire cote)

DARIUS.EU

Postări Recomandate

Cumpar dispozitiv numerom 306 de afisare electronica a cotelor la masini unelte, traducatoare ,rigla inductosyn si cap/cursor de citire . Pozele atasate sunt gasite pe internet. 

Am 3 bucati dar valoarea afisata creste in mod continuu chiar daca nu este conectata rigla si capul, daca este cineva ce stie sa le repare imi puteti trimite mesaj.

Multumesc,

e1.JPG

e2.jpg

e3.jpg

e4.JPG

e5.JPG

e6.JPG

Editat de DARIUS.EU
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca sa functioneze trebuie sa fie conectata rigla (si sa si semnal de excitatie la rigla)  - si capetele de citire la fel. Unele bucle inductosyn mai au si amplificatoare externe intre capul de citire si  numerom. (nu am lucrat cu tipul de numerom de mai sus dar am lucrat cu enele de pe vremea respectiva)

Cu un osiloscop trebuie sa verifici daca semnalul de excitatie ajunge pe rigla dupa care daca semnalele sin si cos ajung la numerom de la cititoare. Cel mai bine se testeaza cu un osciloscop la care conectezi semnalul sin la intrarea X si semnalul cos la intrarea Y, facand asta o sa vezi o linie care se roteste pe ecan proportionala cu micarea de translatie a capetelor pe rigla.

https://www.analog.com/media/en/training-seminars/design-handbooks/synchro-resolver-conversion/Chapter5.pdf

RR

PS - nu e clar ce vrei sa faci, sa inveti despre inducto-syn sau sa le folosesti la o aplicatie, daca ne spui ce vrei s-ar putea sa-ti dam sfaturi mai utile oricum ar fi: bafta multa.

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock