Sari la conținut

Grup de cumparatori piese electronice pentru noul A350

donpetru

Postări Recomandate

Ca o completare la topicul cu cablaje imprimate pentru noul A350, deschid acest topic pentru a creea un grup de cumparatori de piese electronice pentru noul A350. In acest scop am creeat un fisier MS Excel care contine listele de piese a tuturor proiectelor implicate in modernizarea A350.

Fisierul l-am atasat mai jos si asa cum o sa observati, in partea dreapta am creeat cateva coloane suplimentare unde in una din acestea am completat eu cantitatile de piese dorite de mine. Dupa ce veti completa si voi, in coloanele adiacente cantitatile dorite, voi face apoi un total. Cu acest total voi cauta la mouser si tme pretul cel mai bun. Deci, coloanele cu distribuitor, pret si link le voi completa eu la urma sau daca aveti voi vreo recomandare la un anume reper (sau la mai multe repere) puteti face lucrul asta. 

Asadar, astept de la voi sa repostati aici fisierul excel cu cantitatile voastre. Dupa aceea eu o sa actualizez fisierul atasat mai jos si cu cantitatile voastre, urmand ca final sa luam in calcul cantitatile prezentate in fisierul de mai jos (actualizat).

Lista piese noul A350.xls

Dupa acest pas, o sa vedeti pretul care va rezulta la finalul tabelului Excel in dreptul fiecarui utilizator. Acea suma va trebui sa o platiti in contul binecunoscut (cei care nu au contul ii rog sa-mi trimita un mesaj privat pentru comunicarea acestuia) urmand ca dupa ce voi intra in posesia cablajelor comandate a doua oara si a pieselor, sa vi le trimit pe toate in acelasi colet.

Pentru completarea tabelului de mai sus, nu am un termen anume, dar as dori sa dau comanda de piese tot vinerea viitoare sau cel mult in doua saptamani. Ramane sa-mi comunicati si voi, in functie de bugetul fiecaruia, cam cand puteti sa faceti asta.

Deci, astept opiniile voastre in acest topic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Din cauza ca acest topic nu a prezentat interesul scontat, il voi inchide.

Lista de piese in format excel am s-o las aici urmand sa fie folosita de toti utilizatori interesati sa-si achizitioneze piesele electronice pentru noul A350.

TOPIC INCHIS

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock