Sari la conținut

DP0514 rev.3 - New selector audio inputs for A350 audio amplifier

Postări Recomandate

Acum 20 ore, outtek a spus:

[...] observ in lista de piese 3 x 100uF/16V  condensatoare cu polimeri cu ESR foarte mic, este absolut necesar? (am cu ESR mic dar nu atat de mic si nu cu polimeri ) intreb deoarece in pozele montajului d-voastra ca nu erau montate acest tip, de asemenea cateva cu dielectricul de tipul PPS metalizat, din nou intreb este absolut necesar, justificarea presupun din pct. de vedere ingineresc ca exista dar aduce vreun  avantaj tangibil in cazul de fata, ofera ceva masurabil/observabil?

Condesatoarele dupa parerea mea au un rol destul de important si dl.petru dupa cum spune mai sus le-a ales pe cele mai bune. Ma uitam in catalogul tme si mouser, mai sunt si alte tipuri de condensatoare asemanatoare ca performanta cu cele din lista. Eu as folosi WIMA din PP si cele cu poliester (LCC) si bineinteles electrolitice de la firme de renume (la mouser sunt o gramada de repere, mai scumpe, care merita atentie). 

Eu din ce observ de foarte multi ani, dl.petru ne-a indrumat sa ne formam si propriile abilitati, pe baza proiectelor anterioare, care sa ne faca sa alegem piesele cele mai bune in concordanta si cu buzunarul fiecaruia. Asta nu stiu daca ai observat?!

Succes! :ball:

Am adaugat in prima postare a acestui topic o versiune de soft dezvoltata astazi pentru un utilizator al forumului care avea cumparate trei bucati de microcontrolere ATmega16A (deci cu "A" la sfarsit, simplu, fara terminatii de genul "8PU" sau "16PU", deci simplu ATmega16A). Deci, daca aveti asemenea microcontrolere cu ATmega16A va recomand sa folositi fisierul tip .hex din prima postare pentru acest tip de microcontroler.

Va anunt cu aceasta ocazie ca dupa aproximativ 2 ani de teste a noului A350, m-am hotarat, ca sa mai imbunatatesc putin performantele acestuia sa creez o versiune nr.2 pentru proiectul DP0514, unde voi interveni asupra convertorului AC-DC folosit pentru a trimite nivele de tensiune continua pe pinii microcontrolerului ca sa functioneze vumetrul audio de pe selectorul de intrari dar si pentru a activa versiunea "SERVICE" cu ajutorul careia veti putea vedea / corecta / ajusta anumite caracteristici. Veti vedea la momentul potrivit despre ce este vorba. De asemenea, voi face versiunea nr.2 si la proiectul corectorului de ton - DP0330, unde as vrea in mod special sa schimb modul de realizare a functiei de balans canale stanga-dreapta. Bineinteles, si versiunile nr.1 cu ultimele revizii prezentate (vedeti rev.3 a proiectului DP0514 vor ramane valide pentru cine va dori sa le construiasca). Asadar, urmariti tehnium-azi.ro pentru a nu pierde ocazia sa vedeti vers.2 a acelor doua proiecte din noul A350.

Numai bine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock