Sari la conținut

user elforum nefolosit din 2017

cavit

Postări Recomandate

se mai poate folosi? din cate stiam nu te mai poti loga daca nu ai folosit userul multa vreme, pe alte forumuri te poti loga dupa oricat timp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La ce cont de utilizator va referiti ? La un cont tehnium azi care are aceeasi denumire pe forumul respectiv si pe forumul Tehnium Azi si daca da, cum se numeste acest cont de utilizator ?

Link spre comentariu

Se refera la forumul vecin....acolo daca nu intri multa vreme au obiceiul sa-ti dea "prune"(asa le zic ei ca-s smecheri),adica sa-ti stearga contul.O prostie zic eu ,ei cred ca asa te fac sa fi mai activ....repet  o prostie.Am cont pe dyi audio de ani de zile,intru poate o data pe an si contul e tot acolo.......dar deh,romanii se cred cu doua perechi de oute(la fel este si cu stergerea imaginilor de pe contul vecin.....o prostie).Forum de electronica fara scheme,cred ca mai bine l-ar redenumi "Talcioc de electronica".

Link spre comentariu

Userul are acelasi nume cu cel de aici, el exista continutul de asemenea, dar nu ma mai pot loga.

Problema schemelor mea culpa, dar exista o anumita problema de etica, anume nu am avut un editor de scheme cu comenzi standard in linux pana de curand, windows si orcad sunt softuri cu licenta privata, linux si kicad sunt cu licenta publica, inca o piedica in utilzarea kicad a fost memoria, nu merge cu ram putin, am fost nevoit sa iau alt device cu 8 GB ram, am rezolvat, dar nu pot posta schemele si acolo.

Link spre comentariu

M-ati lamurit.

TOPIC INCHIS. Il voi sterge cat de curand.

Haideti sa discutam despre subiecte tehnice potrivite temei site-ului TEHNIUM AZI. Functionalitatea altor site-uri nu isi are rostul sa fie discutata in acest website.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock