Sari la conținut

diesel generator

electricianul

Postări Recomandate

buna ziua

am o problema cu un generator trifazat diesel. are un modul regulatorde tensiune avr 5kw care s-aars(exfoliat)

generatorul estetip MR/DGT5004E

daca se poate cumpara de undeva.

daca se poate ilocui cu alt tip

daca se poate construi altul

va multumesc cu stima electricianul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 7 months later...
  • 3 months later...

tipul generatorului este autonom sa neautonom?

daca este neautonom nu v-a scoate nici un volt

si acel avr poate sa si comande incarcarea magnetica a rotorului , ai zis ca e de 5 kwa de la 2kwa incarcarea magnetica a generatoarelor se afla pe rotor

Link spre comentariu

• 5 months later...
Ai rezolvat problema ta cu AVR-ul ?

buna ziua

nu!l-au dus la fier vechi.

dar am un generator de 3kw,benzina,si are un regulator interesant realizat cu circuite discrete.daca te intereseaza o sa postez schema.

cu stima

Link spre comentariu

buna ziua

nu!l-au dus la fier vechi.

dar am un generator de 3kw,benzina,si are un regulator interesant realizat cu circuite discrete.daca te intereseaza o sa postez schema.

cu stima

M-ar interesa regulatorul intrucat si eu intimpin o problema asemanatoare.Daca postezi schema ti-as fi recunoscator .

Multumesc anticipat !

Link spre comentariu

• 10 months later...

Nu stiu daca nu este prea tirziu pt. raspunsul meu.Un AVR este proiectat tipic pt. un anume generator (in limite destul de largi).Conteaza toate marimile specifice generatorului:tensiune putere,nr. de faze nr. de poli si tipul lor, frecventa, factor de putere,modul in care se realizeaza (auto)excitatia,caracteristicile lui si daca se poate cupla in paralel cu alte generatoare.Ideea este ca se poate inlocui cu alt AVR de la un alt generator dar cu caracteristici identice sau apropiate in ultima instanta.Este de preferat sa gasiti un AVR care are "reglaje" si manual de utilizare.Ar trebui sa aiba reglaje pentru tensiune,stabilitate si asa numitul "droop". Fara AVR ar trebui sa aveti citeva zeci de volti pe stator.Puteti incerca sa excitati generatorul de la o baterie de 12V cu acid si utilizind (cu atentie!) un potentiometru de putere.Excitat corect,generatorul ar trebui sa aiba tensiunea nominala pe stator.Fara AVR insa aceasta nu este posibila o functionare normala.

http://www.alibaba.com/showroom/avr-generator.html

Incercati la adresa de mai sus si am pus si un fisier cu un AVR destul de comun.

TD_AS440_AVR_03.09_04_GB.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock