Sari la conținut

Pareri denumire clipuri Tehnium Azi pe youtube !

donpetru

Postări Recomandate

Din cauza ca, recent, unele din clipurile vechi incarcate pe canalul Tehnium Azi youtube contineau niste melodii cu drepturi de autor, folosite de mine la prezentarea unor kituri electronice de amplificatoare audio (ex. Av400v2, v3 etc.), astazi am fost nevoit sa scot din clipuri partea unde testam cu muzica acele kituri de amplificatoare audio. Desi, la vremea cand am postat acele clipuri, cam prin anii 2013-2014, nu au fost probleme, mai nou, am zis sa fac putina ordine pentru a pregati, intr-un viitor apropiat canalul youtube Tehnium Azi pentru a fi inclus intr-un program de parteneriat YouTube.

Bine, ca sa ajung acolo va trebui sa ating cu canalul Youtube Tehnium Azi cel putin 1000 de abonati si cel putin 4000 de ore de vizionare. Acum sunt doar 144 de abonati si putin mai mult de 100 si ceva de ore de vizionare. Asadar, daca nu v-ati abonat pana acum la canalul Youtube, va rog sa o faceti deoarece intentionez cat de curand, dupa cateva solicitari primite in decursul timpului pe privat, sa fac si niste clipuri strict teoretice pentru incepatori, cum ar fi: cum functioneaza o dioda obisnuita sau o dioda Zener etc. In acest sens as dori sa citesc cateva opinii ale voastre, daca se merita dezvoltat acest capitol teoretic sau nu pe canalul youtube?!

Tot cu acest prilej de care va spuneam in primul paragraf de mai sus am inceput sa redenumesc putin titlurile clipurilor de pe canalul Tehnium Azi YouTube. Ma gandeam sa folosesc ceva de genul:

TehniumAzi#1 - ......

sau

TA#1 - .....

unde "..." inseamna denumirea oficiala a clipului. Momentan nu stiu care din cele doua variante de mai sus sa le aleg sau care vi se pare voua mai potrivita ? Sau poate aveti o alta... idee ?

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut D-nul Petru,

daca imi permiteti eu as sugera foldere (playlist-uri) dedicate pentru fiecare tip de clip postat. Ex: Amplificatoare, Teorie, Puneri in functiune, Probe practice etc. , iar in fiecare folder clipurile ar merge numerotate cu TA-Curs ## si/sau TA-DPYYZZ (codurile folosite de dumneavoastra pentru proiectele concepute).

Pentru melodii de fundal sau pentru testarea amplificatoarelor sunt site-uri cu continut audio care nu cer drepturi de autor si implicit sunt permise pe platforma youtube.

Radu.

• Thanks 1
Link spre comentariu

Daca numerotati toate clipurile fara sa le impartiti pe categorii (sau playlist-uri), cum exemplifica @mducu mai sus, o sa fie greu de cautat un continut anume dar nu imposibil.

Eu cred ca ceva de genul:  TA#1 ... este ok.

• Thanks 1
Link spre comentariu

Si eu votez versiunea: TA#1 - ..... iar la puncte puncte se poate mentiona un proiect Tehnium Azi sau unul din colectia dvs. de proiecte sau o alta denumire.

Eu nu as repartiza pe playlist-uri ca nu sunt foarte multe clipuri si daca sunt, se pot cauta dupa denumire. Adica, e mult mai usor sa-ti aduci aminte episodul x decat sa stai sa te gandesti in care playlist ai vazut clipul. Nu stiu, stau si eu si ma gandesc si cred ca o numerotare clasica si simpla intr-o prima faza e suficienta.

• Thanks 1
Link spre comentariu

Eu cred ca ar trebuie sa luati in calcul... cum i se spune in domeniul asta web... SEO, unde o denumire TehniumAzi#01 este mai buna decat TA#01:scratchchin:

Pe playlist-uri se poate imparti libraria si mai tarziu daca e nevoie dar orice clip trebuie sa aiba numerotarea lui. Parerea mea!.

• Thanks 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock