Sari la conținut

unitati de masura a condensatorilor fixi (nepolarizati)

alex_91

Postări Recomandate

nu gasesc nicaieri un tabel sau un pdf cv cu unitati de masura a condensatorilor nepolarizati (ceramici, si celelalte tipuri), am niste televizoare vechi p kre le-am desfacut si vreau sa caut niste condensatori. va rog sa ma ajutati dak aveti cv din c am spus mai sus :d2: :c6:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

televizorul din kre iau aq piese a mers, dar s-a ars cv si nu se mai merita sa il repar.

До свидания

Добрый день

Hai sa scriem romaneste.

Nu-mi place sa terfelim limba romana.

Mersi.

Link spre comentariu

Dar mai sunt uni condensatori care au alte unitati de masura cum ar fi: 222 M sau 470 H sau 102 K, sigur erau condensatori ceramici pentru ca sunt notati pe placa te levizorului cu "c542" etc. Am specificat pentru ca sunt si rezistori care sunt destul de asemanatori.

Link spre comentariu

M,H,K = clase de tolerante.

http://wiki.xtronics.com/index.php/Capacitor_codes

"c"-ul din codarea "c542" cred ca vine de la capacitor (condensator) nu de la ceramic.

"c"-ul d la condensator ziceam si eu ca vine, pentru ca rezistori sunt notati cu "R2741" va multumesc pt ajutor!!!!!!! :a3:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock