Sari la conținut

Identificare solutie curatarea placi electronice vechi ?

ionut90

Postări Recomandate

Ma uitam zilele astea pe youtube si nu stiu daca stiti de canalul youtube a lu Mr. Electricity care reconditioneaza aparatura audio. In unul din clipuri, ca de exemplu, cel de mai jos, el da cu pensula inmuiata intr-o solutie (dar nu stiu cum se numeste - sa fie alcool izopropilic?) pe cablaje imprimate ca sa le curate de praf, mizerie etc. Aveti idee cum se numeste solutia respectiva ? Eu am incercat mai demult cu alcool izopropilic dar stiu ca nu prea face bine capacitoarelor electrolitice ! Voi ce credeti ca a folosit ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are rost sa te cramponezi de un produs care se gaseste doar in Vietnam si contine acetona?  Sau tot ce face ala pe youtube e sfant pentru tine?

Gasesti la distribuitori tot felul de solutii pentru PCB. Pe vremuri, cand aveam de curatat vreun calculator, o faceam in cada, cu detergent si apa din belsug. Iti era si scarba de cum puteau arata unele unitati.

In alta odine de idei, ce face ala acolo e pura tiganie si n-are treaba cu electronica. E doar o forma de subzistenta , din cate pare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock