Sari la conținut

Înregistrare pick-up pe usb.


mmarius

Postări Recomandate

Salutari, am vazut pe piata aparate pick-up cu inregistrare pe usb, memorie stick. Avand in vedere xa am un pick-up destul de bun, ma intereseaza sa gasesc kitul care transforma semnalul analogic in digital si il pune pe o nemorie. Stiu ca sunt softuri si pot descarca intr un desktop piesele de pe vinil si pot fi prelucrate si salvate pe memorie, problena era daca exista pe piata, daca poate fi scos, asamblat, cu o aplicatie un kit specializat sa faca trecerea semnalului pe usb. Daca un pick-up care face asta este peste 200 ron, cu putin, atunci kitul nu ar trebui sa coste foarte mult. Parerea voastra care e? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un corector RIAA si un calculator cu o placa de sunet mai buna cu program(ele) aferente si treaba este rezolvata. Acum depinde si ce calitate se doreste...

Se poate si cu scule dedicate, dar asa ai mai multa libertate si posibilitati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock