Sari la conținut

Mentenanta tehnium-azi.ro - 26 decembrie 2020

donpetru

Postări Recomandate

Am deschis acest topic pentru a aduce in atentia voastra in data de 26 decembrie 2020 am planificat o actualizare a platformei software pe care se afla site-ul Tehnium Azi. Deci, in cursul zilei de sambata, 26 decembrie, voi actualiza site-ul Tehnium la o noua versiune, timp in care site-ul va fi OFFLINE, sper cat mai putin timp dar nu mai mult de 24 de ore.

Cu aceasta ocazie voi face si cateva modificari / adugiri in prezentarea si continutul site-ului.

Multumesc pentru intelegere.

Numai bine

• Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Avand in vedere cele spuse in postarea de mai sus, in maxim 30 de minute site-ul Tehnium Azi va intra in regim de mententanta (inclusiv update), deci va fi OFFLINE o perioada, sper cat mai scurta de timp.

Multumesc pentru intelegere.

Numai bine

Link spre comentariu

Mersi. Au schimbat cei de la IPS fisierul CSS si trebuie sa vad cum fac sa ma pliez pe setarile de font vechi, setari luate din phppb 2. Nu stiu daca reusesc in seara asta dar sper cat de curand sa rezolv si aceasta mica problema. Pana atunci se poate posta in forum fara probleme.

Link spre comentariu

In acest moment am retusat si restul setarilor. 

Pentru toti utilizatorii, daca mai vedeti ceva legat de functionalitatea site-ului sau lipsa caracteristici, va rog sa mentionati acest lucru in acest topic.

Deci din acest moment declar deschise discutiile pe forumul Tehnium Azi.

Am lasat activa optiunea adblock pentru ca navigarea pe site-ul Tehnium Azi trebuie sa se faca respectand regulile acestui site care are nevoie de fonduri din publicitate ca sa existe si sa dea o mare parte din continut gratuit utilizatorilor si vizitatorilor.

Link spre comentariu

dl. petru, nu puteti sa mutati butonul "Editeaza" din coltul dreapta-sus a unei postarii in partea de jos, cum era inainte ?

In rest, template-ul, e asemanator cu cel vechi si parca se misca mai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock