Sari la conținut

Group buying PCB DP0802Mk2, DP0135 si DP0328

donpetru

Postări Recomandate

In primul rand scuze pentru numele topicului, stiu ca sunt utilizatori care nu prea agreeaza termenii in lb. engleza dar avand in vedere ca vorbim de un termen destul de cunoscut, am zis sa-l folosesc ca atare.

Deci, ca sa nu mai deschid trei subiecte cu propuneri de cablaje de fabrica, la initiativa utilizatorului @outtek si nu numai a acestuia, am deschis acest subiect pentru a va prezenta niste imagini 3D cu PCB-urile finisate si preturile per bucata pentru fiecare proiect in parte. S-ar putea ca in realitate albastru sa fie mai inchis la culoare decat cel din imaginile de mai jos, asta tinand cont si experientele anterioare cu asemenea PCB-uri executate cu soldermask albastru, silkscreen alb.

Fata de data trecuta am schimbat fabrica de PCB-uri si de data asta am obtinut niste preturi mai bune, luand in considerare inclusiv taxele vamale si celelalte costuri indirecte, cum ar fi comisionul paypal care am observat ca s-a facut ~5% !!!  

Detalii despre proiectele de mai jos gasiti in sectiunea DONPETRU PROJECTS din rubrica DIY din forum:

DP0135 (inclusiv PCB BIAS) - este vorba de noul amplificator AS2050 dezvoltat de mine

- 16lei / set (PCB amp + bias), pt stereo sunt necesare doua seturi

DP0328 - corector de ton AS2050 cu stabilizator de tensiune inclus (se alimenteaza cu tensiune alternativa sau continua, in functie de necesitati)

- 8 lei / PCB

DP0802 MK2 - softstart si protectie incinte acustice

- 10 lei/PCB

Am postat mai jos niste imagini 3D asa cum vor arata cablajele. Ma repet, albastru va fi mai mult ca sigur putin mai inchis ca in imaginile prezentate mai jos.

Daca sunteti de acord cu preturile afisate, va rog sa postati cantitatea dorita urmand ca plata sa fie facuta in avans prin paypal (in Euro sau USD) sau in cont bancar (in lei) dupa ce se vor strange cel putin 10 bucati comandate sau platite in avans de fiecare proiect. As vrea ca saptamana asta, in week-end-ul ce va urma sa lansez comanda, deci undeva pana vineri cel tarziu as vrea sa strangem suma minima necesara pentru comanda (bineinteles, o sa mai completez si eu cu cateva bucati ca sa rotunjesc numarul de PCB-uri comandate). Livrarea cablajelor o estimez in jurul a 30 de zile dupa lansarea comenzii de catre mine la fabrica (cu o toleranta de +/-5 zile maxim).

DP0135 3D VIEW.png

DP0328 3D Views.png

DP0802 MK2 3D Views.png

preturi.xls

• Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Seara buna,salut si eu aceasta initiativa si ma inscriu cu aceste PCB-uri :DP0802 MK2=2 buc ,DP0328=2 buc , DP0835=2 seturi total=72 + transport prin curier.

Va multumesc frumos si s-avem spor la mesterit!

• Thanks 2
Link spre comentariu

Pana in acest moment 

niksound - 2

outtek - 6

Total 8

Mai sunt necesare 2 comenzi de fiecare cablaj. Mai asteptam. Dupa aceea o sa deschid o conversatie privata cu contul unde sa efectuati plata. Imediat cum se strange suma, dau drumul la comanda.

Link spre comentariu

Ok. Atunci putem trece la pasul in care sa-mi trimiteti banutii in contul deja cunoscut, de la Banca Raiffesen.

Transport curier rapid = 25lei, Posta Romana = 12lei, la alegere.

Sumele de plata sunt urmatoarele:

@niksound = 68 lei + transport

@outtek = 272 lei + transport - platiti 300lei 

@ionut90 = 68lei + transport

Asa cum spuneam mai sus o sa mai comand si eu cateva exemplare de fiecare proiect daca mai sunt utilizatori care vor dori cablaje dupa comanda.

Editat de donpetru
Actualizare cu DP0135 Placi Capacitoare Filtraj
Link spre comentariu

Acum 3 ore, outtek a spus:

Salutare donpetru, plata efectuata.

Numai bine 🙂 .

Confirm plata.

Intre timp, am inceput sa fac un PCB pentru capacitoarele de filtraj care se conecteaza pe terminalele CAP+ si CAP- a cablajului DP0135. O sa construiesc varianta stereo, deci cu 4 capacitoare de filtraj (diam 35mm, pitch 10mm) si cu rezistoarele de descarcare a lor. Vroiam sa stiu daca mai sunt utilizatori interesati de un asemenea PCB, daca nu, o sa comand un minim 5 bucati (cablajul are dimensiunile aproximative de 78x98mm). Costul acestuia o sa-l comunic intr-o postare viitoare dupa ce il finalizez, in maxim 3...4 ore.

Link spre comentariu

Salutare donpetru, va iau eu doua cablaje pentru condensatoarele respective daca se pot folosi usor in carcasa acestui amplificator. 

Multumesc,

Florin

Link spre comentariu

Acum 12 ore, ionut90 a spus:

As dori si eu cate 2 cablaje, de fiecare proiect. 

@ionut90, confirm plata.

A mai ramas de efectuat plata utilizatorul @niksound

Intre timp am finalizat PCB-ul cu condensatoarele de filtraj pentru doua canale. Acesta costa 12,5 lei bucata. 

Deci, daca doriti si acest PCB va rog sa mentionati cantitatea dorita

Editate ulterioara: am notat pentru utilizatorul outtek - 2 bucati = 25lei, ca sa nu mai efectuati plata a inca 25lei (sau cum doriti), va pot trimite coletul cu plata transport la destinatar ca sa compensam suma trimisa? Ce spuneti ?

DP0135 CAP 3D VIEW.png

EDITARE ULTERIOARA nr.2: O sa actualizez documentatia proiectului DP0135 si cu acest PCB.

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 35 minute, flomar60 a spus:

Vreau eu un set de cablaje exact cum a comandat colegul niksound....transport cu posta româna....suma totala cu transport va rog si nr de cont sa depun banii....multumesc!

O sa deschid o conversatie privata cu toti utilizatori abonati la cablaje. 

@flomar60, deci fara cablaje de filtraj cu capacitoare ? Ok ?

EDITARE ULTERIOARA:

Retineti ca pentru un montaj stereo este nevoie de:

2 cablaje amplificator DP0135

2 cablaje BIAS amplificator DP0135  = 16 x 2 = 32 lei (2 PCB amp + 2 PCB bias)

1 cablaje CAPACITOARE amplificator DP0135 = 12,5lei / PCB (la acest tip de PCB-uri s-a abonat pana in prezent doar utilizatorul @outtek)

1 cablaj DP0328 (corector de ton stereo) = 8 lei / PCB

1 cablaj DP0802mk2 (intarziere conectare si protectie DC boxe) = 10 lei / PCB

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock