Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

DP0328 - Stereo Ton Control Circuit AS2050 v1

Recommended Posts

Proiectul DP0328 reprezinta prima versiune de cablaj imprimat (PCB) a corectorului de ton audio din vechiul amplificator romanesc AS2050 caruia i-am adaugat partea de alimentare, realizata cu un LM317 si folosind redresare bialternata cu priza mediana, direct din cele doua infasurari secundare de 25V a transformatorului amplificatorului AS2050. LM317 are rolul de a alimenta stabilizat cu 24Vdc corectorul de ton.

Dispunerea potentiometrelor am facut-o astfel incat sa se respecte distanta dintre potentiometrele aflate pe cablajele originale ale corectorului de ton. Deci, din acest punct de vedere, cablajul vechiului corector se poate inlocui destul de usor.

Corectorul de ton permite reglarea amplificarii sau atenuarii frecventelor joase si inalte, si bineinteles, circuitul mai contine doua potentiometre - de preferat de tip logaritmic - pentru reglaj balans (stanga-dreapta) si volum audio.

 DP0328 - Stereo Ton Control Circuit AS2050 v1.pdf

Spor la mesterit si pentru alte nelamuriri legate de acest circuit electronic, puteti adresa intrebari in acest topic. Si tot aici, va astept cu rezultate practice legate de noul proiect DP0328, care este un proiect testat (deci cu prototip validat).

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.