Sari la conținut

Alimentator Radio Progres ASA 215

paleosoft

Postări Recomandate

Salut !! Schema Alimentator Radio Progres ASA 215 as avea nevoie va rog ..
Am avut sursa cu schema cu tot dar acum nu-l mai detin eu dar schema îmi trebuie ca sa-l construiesc eu, sa am una facută de mine pas cu pas !!

acum cateva saptamani in urma am gasit pe net (poze) care nu mai sunt acolo dar am prmit poza asta de la un prieten !!!!!!!!!! Alimentatorul e modificat : adaugat display digital si bornele sunt scoase dar asta-i singura poza pe net 

https://www.imageupload.net/image/img-20200901-160143.kfddW

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vad imaginea... intranetul de la serviciu imi blocheaza accesul la pagina aia. Posteaza o poza dimensionata corespunzator, sa imi dau seama daca am ce cauti, sau nu.

Editat de remus68
Link spre comentariu

Am inteles ca acest alimentator original are o valoare sentimentala pentru dumneavoastra si ca ati dori probabil sa faceti o clona,

dar din poza reiese un alt fel de alimentator cu o schema complexa, cu alte tensiuni si curenti  realizat de cineva care lucreaza

la SCCA Radio Progres (centru de reparatii), are reglaj manual si atasat un modul cu microcontroler care masoara tensiunea, curentul si puterea.

post-178105-0-33239800-1455458399.jpg

@gsabac

Editat de gsabac
Link spre comentariu

Buna ziua Domnilor!!!! :) < incerc sa uploadez poza aici si daca aveti va rog doar schema originala aia simpla cu diodele legate paralel in puntea redresoare mi-ar fi ajutor Mare si bineinteles si eu ajut cu ce am asa software sau informatii in tema tecnicii = :) :) :) =========

IMG_20200901_160143_.jpg

• Thanks 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock